O Ses Türkiye Cansu Eylül Taş Delikanlım Performansı - Kimi Seçecek ?

O Ses Türkiye Cansu Eylül Taş Delikanlım Performansı - Kimi Seçecek ? O Ses Türkiye Cansu Eylül Taş Delikanlı Performansı İzleyin bugünün bana göre renkli yarışmacılarından bir tanesi sizlerde beğeneceksiniz.

O Ses Türkiye Cansu Eylül Taş Delikanlım Performansı - Kimi Seçecek ?  O Ses Türkiye Cansu Eylül Taş Delikanlı Performansı İzleyin bugünün bana göre renkli yarışmacılarından bir tanesi sizlerde beğeneceksiniz. 


Hadise ve Murat Boz Son Anda Döndü peki kimi seçecek ?


Bu Arada eski tekvando şampiyonu olduğunu belirtti Gökhan ve Hakan'a alttan alttan gözdağı verdi.

Bir Önceki Performansta çıkan yarışmacı ise ; 

O Ses Türkiye Ozan Işık Şelale Performansı - Kimi Seçecek ?  O Ses Türkiye Ozan Işık Şelale Performansı İzleyin bugünün bana göre renkli yarışmacılarından bir tanesi sizlerde beğeneceksiniz. O Ses Türkiye yarışmacılarından ozan ışık 30 yaşında ve küçük yaşlarından beri trompet ve müzik öğretmenliği isteyen Ozan müziği hobi olarak yapıyor bugün ise o ses türkiye yarışmasına katılıyor peki kimler dönecek ve kim seçecek ? Önemli bir şey olduğunu söyleyen ozan ali abim ve arkadaşlarım için geldim ve onlar için çıkıyorum dedi şimdi ise sizlerle olacak umarım beğenirsiniz oldukça beğeni kazanacağını düşünüyorum bende.