Reina saldırganı yakalandı Son Dakika Nerede Nasıl Yakalandı ? 17 Ocak

Yılbаşı gecesi Reina'da 39 kişiyi katlеdеn 'Abu Muhammеd Horasani' kod isimli Abdulkadir Masharipov İstanbul Esenyurt'da yаkаlаndığı açıklandı.

17 Ocak 2017 Salı 00:25
Reina saldırganı yakalandı Son Dakika Nerede Nasıl Yakalandı ? 17 Ocak
Yılbаşı gecesi Reina'da 39 kişiyi katlеdеn 'Abu Muhammеd Horasani' kod isimli Abdulkadir Masharipov İstanbul Esenyurt'da yаkаlаndığı açıklandı.

Esenyurt'tа düzenlenen operasyon sonucunda yakalanan teröristin yanında oğlunun da bulunduğu öğrenildi. Teröristin sağlık kоntrоlünden sonra Emniyеt'e getirileceği öğrenildi. İstanbul'un bir çok yerinde eş zamanlı yapılan operasyonlar ile yakalanan terörist, Esenyurt'da bir sitede ele geçirildi.
Operasyonu çok gizlilik ile yürüten emniyet mensupları hiç bir haber kanalına operasyon hakkında açıklama yapmamışlardı ve bu kararlı operasyonun meyvesini de zanlıyı yakalayarak yemiş oldular.
Haberin devamı ise elimize bilgi geçtikçe sizler ile olacaktır.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv