Dikkat: Meteoroloji'den don ve buzlanma uyarısı!

Meteoroloji Adıyaman, Malatya, Adıyaman, Tunceli, Elazığ, Bingöl ie yurdun bazı bölgelerine şiddetli don ve buzlanma uyarılarılarında bulundu.

19 Ocak 2017 Perşembe 17:40
Dikkat: Meteoroloji'den don ve buzlanma uyarısı!
Meteoroloji vatandaşları şiddetli buzlanma ve don tehlikesine karşı uyardı. Adıyaman, Malatya, Adıyaman, Tunceli, Elazığ ile Bingöl bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın olası aşırı buzlanma şiddetli don tehlikesine hazırlıklı olmaları gerekiyor.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Adıyaman, Malatya, Adıyaman, Tunceli, Elazığ ve Bingöl'de buzlanma ve don beklendiğini açıkladı.

Adıyaman, Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl için don ve buzlanma uyarısı yapıldı. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Bingöl ve Tunceli'yi kapsayan bölge genelinde havanın yarın sabah saatlerine kadar parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarında 1 ile 3 derece düşüş beklenen bölgede, rüzgâr değişik yönlerden orta ve kuvvetli olarak esecek. Bölge genelinde ise gece ile 20 Ocak Cuma günü sabah saatlerinde buzlanma, don ile yer yer sis ve pus beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olması istendi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv