İçerde dizisi son bölümü 18. bölüm fragmanı izle

İçerde 18 bölüm fragmanı yayınlandı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 17.bölümde neler yaşandı? İçerde dizisi 18. bölüm öncesi fragmanını yayınladı. İçerde 17.bölüm nefes keserken, 18.bölüm heyecanla bekleniyor. İçerde 18.bölüm fragmanı izle, içerde dizisi yeni bölüm seyret gibi kelimeler trend aramalara girdi.

20 Ocak 2017 Cuma 19:41
İçerde dizisi son bölümü 18. bölüm fragmanı izle
İçerde dizisi 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 17. bölümünde neler yaşandı? Yeni bölümünde neler yaşacanacak? Köşeye sıkışan Coşkun ne yapacak? Mert gerçek kimliğine sahip olabilecek mi?

İçerde yeni bölüm öncesi yayınlanan 18. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecanlı dakikalar yaşatacak. Ekranlarda başladığı günden itibaren izleyenlere aksiyon dolu sahneler yaşatan İçerde dizisi yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde ortaya damga vuran gelişmeler dökülecek. Yeni bölümde hapse düşen Coşkun'un yanına Sarp giriyor. Tüm gerçekleri tek tek sorgulatmaya başlıyor. Tam o sırada ise Mert sürpriz bir detay duyuyor. Mert gerçek kimliğine kavuşabilecek mi? İşte, İçerde 18. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

İçerde 18. bölüm fragmanında olaylar çok farklı bir hal alıyor. Celal'in en büyük korkusu, Mert'in gerçek kimliğini öğrenmesidir. Çünkü bu durum, Celal'in tüm planlarını alt üst edecektir. Sarp ile Coşkun aynı nezarethanenin içerisine düşmüştür. Bu isimlerin nezarethaneye nasıl alındığı ise meçhul bir durumdur. İçerde 18. bölüm fragmanında Coşkun'u sorguya çeken Sarp, bildiği tüm detayları öğrenmek ister. İşte, yine heyecanın dorukta olacağını gösteren İçerde 18. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Coşkun, Yaşar adında bir adama gider. Bu adam hakkında bildikleriyle Celal’e karşı işbirliği yapabileceğini düşünmektedir. Yeşim, Celal’e DNA testi yaptırdığını, Melek’le arasındaki gerçeği bildiğini söyler. Yeşim bu sırrı yıllardır sakladığı için Celal’e çok öfkelidir. Melek’in Celal’le arasını bozmak ister ve Sarp’la Melek’in ilişkisini söyler. Celal duyduklarına inanamaz, çılgına döner. Sarp’ın derhal Davut’un deposuna getirilmesini emreder. Melek bavullarını toplamış, seyahate çıkmak üzeredir. Celal’le yaşananlardan sonra uzaklaşmaya ihtiyacı vardır. Sarp'ı arar, iki bileti olduğunu söyleyip kendisiyle gelmesini ister. Ancak Melek’in tahmin etmediği gelişmeler olur ve yolda kaçırılır. Eylem, Mert’i sıkıştırır. Sarp’ın gizli kamera görüntülerinin kendisinde ne işi olduğunu sorar. Başına geleceklerden habersiz olan Sarp, Davut’un deposuna getirilir...

BİR ÖNCEKİ YANİ 16. BÖLÜMDEN DETAYLAR

Hâlâ yoğun bakımda olan Yusuf Müdür’ü hastane ziyaretine eski eşi gelir ve yardım talebinde bulunur. Celal’e karşı tepkili olan Melek, onun telefonlarına çıkmıyordur. Celal yaptığına pişman halde kızına ulaşmaya çalışırken; Yeşim, Melek’in Celal’in öz kızı olmasından şüphelenmeye başlar. 

Coşkun’un Mert’ten ailesinin kim olduğunu söylemesi karşılığında Celal’i ele vermesini istemesi, Mert’i büyük bir çıkmaza sokacaktır. Bir yanda hayatı boyunca aradığı ailesini bulma ihtimali, bir yandaysa ailesi bildiği Celal’e ihanet etme durumu Mert’i hayatının en büyük sorgulamasına iter. Mert hastanenin güvenlik kamerası görüntülerini kopyalamıştır. Sarp görüntülerin Mert’te olduğunu anlar ve ele geçirmeye çalışır.

Alyanak, Sarı Hüsnü’nün mahallesine çökmüştür. Oradakilerin kendisine biat etmesini sağlamaya çalışır. Kendisini Celal’in bitiremediği adam ilan eder.

Kaynak: Hürriyet


Anahtar Kelimeler: dizidizisiiçerde

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv