Kayıp şahıs 20 yıl sonra bulundu!

20 yıldır kayıp olan engelli vatandaş jandarmanın dikkatiyle bulundu.

07 Şubat 2017 Salı 03:09
Kayıp şahıs 20 yıl sonra bulundu!

Yaklaşık 20 yıldır kayıp olan kısmen engelli bir kişi, Muğla'da jandarmanın dikkati sayesinde bulundu.

Yeni Asır'dan Adem Ülker'in haberine göre Muğla - Denizli karayolu üzerinde önceki gün uygulama yapan jandarma ekipleri, 43 yaşındaki Edip Kalem'i durdurarak, kimlik kontrolü yaptı. Şahsın kimlik kontrolünde herhangi bir suçtan aranmadığı ortaya çıkmasına rağmen, davranışlarından şüphelenen jandarma ekipleri, kısmen özürlü olan Kalem'in velayetinin Almanya'da yaşayan annesi Sevim Kalem'de olduğunu belirledi. Jandarma, Edip Kalem'in nüfusa kayıtlı olduğu Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine bağlı Demirciler Köy Muhtarı ile telefonla görüştükten sonra, yakınlarına ulaştı.

Ailesi Almanya'dan gelecek

Almanya'da yaşayan ailesi, jandarmaya telefonda, oğulları Edip Kalem'in 1998 yılından bu yana kayıp olduğunu, şimdi bulunmasına sevindiklerini ve ilk uçakla Muğla'ya geleceklerini söyledi. Edip Kalem, ailesine teslim edilmek üzere Muğla İl Jandarma Komutanlığı'nda misafir ediliyor. Kalem'in 1998'den bu yana Muğla, Denizli ve Konya'da gündelik işlerle çalışarak yaşadığı öğrenildi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv