Arka Sokaklar 426.Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Ocak Cuma yeni bölüm özeti çıktı mı?

Arka Sokaklar 425.bölüm ile bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Peki haftaya çıkacak 426. bölümün fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar yeni bölüm özeti ve haftaya çıkacak bölüm fragmanı hakkında merak edilenler...

20 Ocak 2017 Cuma 17:16
Arka Sokaklar 426.Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Ocak Cuma yeni bölüm özeti çıktı mı?
Kanal D'nin en çok sevilen dizisi olan Arka Sokaklar'da bu hafta neler olcak? Türk polisine yapılan hain saldırıyı kim düzenledi? Saldırının arkasında kimler var? 425.Bölümü ile bu akşam Arka Sokaklar yine nefes kesecek. İzleyiciler şimdiden 426.bölümün fragmanını bekliyor. Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizi de haftaya ne gibi sürprizler olacak?

Kanal D ekranlarının fenomen dizileri arasında yer alan ve her bölümü merakla izleyen Arka Sokaklar dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor! 425.bölüm ile sevenlerinin karşısında olan dizi konusunda ayrıntılar sizlerle!...

Cuma akşamlarının en çok izleyen dizilerinden olan başrollerinde ise Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Alp Korkmaz gibi isimlerin bulunduğu Arka Sokaklar dizisi konusunda teferruatları aktarmaya devam ediyoruz.

Arka Sokaklar dizisinde bu hafta geçtiğimiz aylarda İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’da tertip eden bombalı saldırı konu alınıyor.  İşte bu hafta yaşanan gelişmeler;

SON BÖLÜM ÖZETİ:

Suat’ın da Haydarberk ile beraber Safranbolu’ya Hüsnü’nün yanına gider ve İstanbul’da evin reisliği bir müddetliğine Metin’e kalır. Zeliha’nn bir gün önce yaptığı yayının işe yarayıp yarayamayacağı ise merak edilmektedir. Veysel’in ipliğinin pazara çıkması ile birlikte Hüsnü’nün İstanbul’a dönebileceği müjdesi verilir.

Mesut ve Ali ise hastaneye gider ve Ender’in ifadesini alırlar. Sezgin ve Veysel’in nerede olduğu ile alakalı bilgi almaya çalışan Mesut ve Ali’ye Ender hiçbir açık vermez. Ender Gökçe ile alakalı baskı yapılınca bildiklerini anlatır.

Sezgin’in bağ evinde olduğu ve en son Ender’e bir bomba düzeneği hazırlattığı da öğrenilen bilgiler arasında bulunur. Bu yaşananların hemen peşinden Veysel ve Sezgin’in arası açılmaktadır.

Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm (426.bölüm) fragmanı daha yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman sitemizden de verilecektir. 425.Bölüm fragmanında neler olmuştu?

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv