Bein Sports (Lig TV) artık şifresiz mi maç yayını verecek? Bedava izlenebilir mi? Süper Lig maçları ücretsiz mi oldu?

Futbol severler Lig TV'nin satılmasının ardından Bein Sports yayınlarının Süper Lig maçlarını şifresiz naklen mi yayınlayacağını merak etmeye başladı. Spor Toto Süper Lig maçları Bein Sports üzerinden ücretsiz ve şifresiz izlenebilecek mi? Spor Toto Süper Lig maçlarını bedava ve naklen canlı olarak yayınlayacak mı? İşte detaylar...

22 Ocak 2017 Pazar 03:10
Bein Sports (Lig TV) artık şifresiz mi maç yayını verecek? Bedava izlenebilir mi? Süper Lig maçları ücretsiz mi oldu?

Lig TV'nin Bein Sports'a satılmasının ardından Bein Sports tanıtım amacıyla maçları ücretsiz ve şifresiz yayınlamaya başladı. Peki Süper Lig maçını ücretsiz naklen canlı olarak veren kanal her zaman bu şekilde bedava maç yayını vermeye devam edecek mi? Spor Toto Süper Lig maçları şifreli mi olacak yoksa şifresiz mi olacak? Spor Toto Süper Lig futbol karşılaşmaları bedava naklen canlı larak izlenebilecek mi?

Spor Toto Süper Lig maçları geçen hafta beIN Sports kanalı tarafından şifresiz olarak yayınlanmıştı. Bu hafta Spor Toto Süper Lig maçları şifresiz mi yayınlanacak. beIN Sports kanalı şifresiz izleme yolları haberimizde. beIN Sports şifresiz canlı izle.

Spor Toto Süper lig maçları geçen hafta beIN Sports kanalında şifresiz olarak canlı yayınlanmıştı. Peki bu hafta Süper Lig maçları şifresiz mi yayınlanacak? beIN Sports Türksat 4A uydu frekans ayarlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Lig TV ismini değiştirerek beIN Sports oldu. beIN Media Group tarafından satın alınan Lig TV'nin ismi tarihe karışarak beIN Sports olmuştu. Spor Toto Süper Lig maçları beIN Sports kanalından canlı yayınlanacak. Peki Süper Lig maçları geçen hafta olduğu gibi hafta da şifresiz mi? beIN Sports nasıl izlenir? beIN Sports Türksat 4A uydu frekans ayarları haberimizde.

Ağustos 2016 tarihinde beIN Media Group tarafından satın alınan Digiturk platformunda Spor Toto Süper Lig maçlarının canlı yayınlandığı Lig TV kanallarının ismi beIN Sports 1, beIN Sports 2, beIN Sports 3 ve beIN Sports 4 olarak değişti. Spor Toto Süper Lig maçlarının yanı sıra Premier Lig, La Liga, Ligue 1 ve Serie A'nın da yayın haklarına sahip Lig TV'nin adı beIN Sports olarak değiştirildi.

Digiturk tarafından yapılan son dakika açıklamasında; "Bugün yani 13 Ocak Cuma gününden itibaren Süper Lig maçları dahil tüm içerikler, 16 Ocak Pazartesi gecesine kadar üyelere şifresiz olacak. 13 Ocak Cuma gecesinden başlayarak 16 Ocak Pazartesi günü sonuna kadar film, dizi, tüm Süper Lig ve Spor Extra paket içeriklerini tüm üyeleri için ücretsiz olarak sunacak" ifadeleri kullanıldı.

NOT: Bu hafta Spor Toto Süper Lig maçları beIN Sports kanalından şifresiz olarak yayınlanmayacak.

beIN Sports HD Frekans Ayarı - Türksat 4A

Kanal Adı: beIN Sports HD

Frekans (MHz): 11676

Polarizasyon: V (Dikey)

Sembol Oranı (ksps): 24444

FEC: 3/4

Kapsama: Batı

Paket: DIGITURK T37

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv