Buse Narcı ile Emre Altuğ aşk mı yaşıyorlar? Buse Narcı kimdir?

Emre Altuğ ile aşk yaşadığı iddia edilen Buse Narcı kimdir? Buse Narcı, "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasına katılarak ilk soruda elendi ve ünlendi. Ayrıca Buse Narcı daha önce Özcan Deniz ile aşk yaşadı. Genç ve güzel kızın ismi bir arada İdo Tatlıses ile anılmıştı. Şimdilerdeyse Çağla Şıkel'den boşanan ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile gizli aşk yaşadığı iddia ediliyor.

25 Ocak 2017 Çarşamba 17:50
Buse Narcı ile Emre Altuğ aşk mı yaşıyorlar? Buse Narcı kimdir?
Foto galeriye git
Buse Narcı, "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasına katılarak ilk soruda elendi ve ünlendi. Ayrıca Buse Narcı daha önce Özcan Deniz ile aşk yaşadı. Genç ve güzel kızın ismi bir arada İdo Tatlıses ile anılmıştı. Şimdilerdeyse Çağla Şıkel'den boşanan ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile gizli aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ’un yarışma ünlüsü Buse Narcı ile birlikte olmaya başladığı öne sürüldü. Çağla Şıkel’den boşanan Emre Altuğ’un Özcan Deniz’den olaylı şekilde ayrılan Buse Narcı ile birlikte olmaya başladığı iddia edildi. Buse Narcı ve Emre Altuğ’un iki aydır birlikte olduğu öne sürüldü.

Yeni yılı Altuğ’un Ortaköy’deki evinde karşılayan çiftin bu beraberliği gözlerden uzak yaşamaya çalıştığı ileri sürüldü.

BUSE NARCI'NIN FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Fethiye doğumlu 24 yaşındaki Buse Narcı, Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasına katılıp ilk soruda elenerek tanınır hale geldi. Tevfik Hiçyılmaz'dan eğitim aldıktan sonra Oda Tiyatrosu'nda oyunculuk yapan Narcı, Show TV'de yayınlanan “Bugün Ne Giysem” yarışmasına katılıp burada Barbie olarak adlandırılınca foto modellik teklifleri almıştı.

Buse Narcı, bir arkadaş toplantısında tanıştığı Özcan Deniz’le aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Emre Altuğ ile flört ettiği iddia edilen Buse Narcı, Özcan Deniz’den olaylı şekilde ayrılmıştı. Buse Narcı'nın, yeni aşkının Emre Altuğ olduğu iddia ediliyor. Peki Buse Narcı kimdir?

Özcan Deniz’le uzun yıllardır aşk yaşayan ve olaylı şekilde ayrılan Narcı’nın, iki aydır Emre Altuğ ile flört ettiği iddia ediliyor. İkilinin yeni yılı da Altuğ'un Ortaköy'deki evinde karşıladıkları, çiftin bu beraberliği gözlerden uzak yaşamaya çalıştığı ileri sürülüyor.

BURE NARCI KİMDİR?

Buse Narcı, 1993 yılında Fethiye'de dünyaya geldi. Tevfik Hiçyılmaz'dan eğitim alan Narcı, Oda Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaktadır. Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasına katılıp ilk soruda elenerek Türkiye gündemine oturmuştu.

Daha sonra Show Tv'de yayınlanan “Bugün Ne Giysem” yarışmasına katılıp burada Barbie olarak adlandırılınca foto modellik teklifleri alan Buse Narcı, şu sıralar Emre Altuğ ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv