Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanı çıktı mı? Son bölümün özeti fragman yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel akşam izleyiciyi ekrana 10. bölümüyle kilitlendi. Henüz heyecanını alamayanlar hemen Cesur ve Güzel dizisinin 11.bölüm özeti yani fragmanı arayışına girdi. Peki Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanını yayınladı mı? Fragman ne zaman çıkacak?

20 Ocak 2017 Cuma 02:51
Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanı çıktı mı? Son bölümün özeti fragman yayınlandı mı?
Cesur ve Güzel son bölümüyle akşam izleyicisini ekrana kilitkedi. Dizinin sevenleri 10. bölümün çok heyecan verici bir noktada birtmesiyle 11.bölümü heyecanla bekliyor. Tabi bu arada 11.bölümün fragmanının yayınıp yayınlanmadığını da hemen araştırmaya başladılar. Peki dizinin 11.bölüm özeti yayınlandı mı? Cesur ve Güzel 11.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Cesur ve Güzel bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle yine izleyicilere oldukça hareketli dakikalar yaşatmayı başardı. Başladığı günden itibaren oldukça etkileyici bölümlerle karşımıza çıkan Cesur ve Güzel'de bu akşam heyecan doruktaydı. Dizinin son bölümünde ilginç detaylar ortaya çıktı. Son bölümde Tahsin Korludağ’ın, Cesur’dan sonsuza kadar kurtulmak için yaptığı plan ters tepti ve Cesur’la, Sühan’ı birbirlerine daha çok yaklaştırdı. Dizinin son bölümünün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yaptılar. Peki, Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir intikam senaryosuyla başlayan ancak romantizm dozu yüksek sahneleriyle devam eden Cesur ve Güzel bu akşam son bölümüyle ekranlardaydı. Nefes kesen sahneleriyle izleyicileri hayrete düşüren Cesur ve Güzel'in son bölümüne damga vuran dakikalar yer aldı. Son bölümde Sühan, babasının gerçek yüzünü görmenin şokuyla Cesur’a sığındı, Cesur onun güvenini sarsmamaya kararlıydı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı oldukça merak edildi. Peki, Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

 

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Tahsin Korludağ’ın, Cesur’dan sonsuza kadar kurtulmak için yaptığı plan ters teper ve Cesur’la, Sühan’ı birbirlerine daha çok yaklaştırır. Sühan, babasının gerçek yüzünü görmenin şokuyla Cesur’a sığınır, Cesur onun güvenini sarsmamaya kararlıdır. Yaşananlar Korludağ’da da ilişkilerin gerilmesine neden olur. Tahsin Korludağ yaptıklarının bedelini sağlığıyla öderken, Cahide beklediği etkiyi yaratamadığı için telaşlıdır. Başına gelenlerin sorumlusunu bulmaya kararlı olan Korhan, Hülya’nın peşine düşer ve Cahide’nin hiç beklemediği bir tepki verir.



Cesur, Sühan’ın yaralarını sarmaya çabalarken ikisi için de çözüm olacak bir plan hazırlığına girer fakat Tahsin Korludağ yine önüne engeller koymaya devam eder. Her şey yoluna girdiğinde Sühan’ın kaçırılması Cesur’un tüm planlarını tekrar gözden geçirmesine neden olur. Üzerine oynanan oyunu bozmaya çalışırken, sevdiği kadının hayatını kurtarmak için zamana karşı amansız bir yarış içine girer. 



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cesur’un duygularını Sühan’a açması onun kalbindeki buzların erimesine neden oldu. Aynı anda Cesur’un tutuklanması, Tahsin Korludağ’ın da artık ona karşı savaş açtığı anlamına geliyordu. Öte yandan Cesur’un gerçek kimliğini öğrenmek, Korhan’ın geçmişe gömdüğü anıların tekrar gün yüzüne çıkmasına sebebiyet verdi. Dengesi alt üst olan Korhan, Hülya için çok kolay bir hedef haline geldi.
Cesur,babasının öldüğü geceyle ilgili çok önemli bir ipucunu, hiç tahmin etmediği bir kişi sayesinde elde etti. Aklı şüphelerle doluyken kendisine kurulan tuzağı fark etmedi. Cesur, Sühan’ı bir günlüğüne Korludağ’dan uzaklaştırmak ister. Sadece 24 saat her şeyi, kim olduklarını unutmak beraberlikleri için önemli bir adım oldu. Ancak Sühan, Cesur’a yakın olmakla, babasının Cesur’a kurduğu tuzağın içine de düşmüş olduğunun farkında değildi.

Kaynak: Hürriyet
Anahtar Kelimeler: cesur ve güzeldizidizisi

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv