Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi neden yayınlanmadı? Dizi final mi yapıyor? 54. yeni bölüm yayınlanacak mı?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 54.bölümü neden yayınlanmadı? Dizi final mi yaptı? 54. bölüm final mi olacak? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kanalı mı değişti?

20 Ocak 2017 Cuma 03:13
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi neden yayınlanmadı? Dizi final mi yapıyor? 54.  yeni bölüm yayınlanacak mı?
ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü haftalardır yayınlanmayınca izleyici merak içinde 54. bölümün yayınlanacağı zamanı bekliyor. 54. bölüm fragmanı yayınlanmadığı halde dizinin haftalardır yayınlanmaması final mi yaptı yoksa kanal mı değişti gibi soruları da beraberinde getirdi. Dizinin akıbetiyle ilgili yorum setinden geldi. Oktay Kaynarca izleyinin merakla beklediği o haberi verdi. Dizi 24. Ocak 2017 Salı itibarıyla kaldığı yerden yine ATV'de devam edecek.

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 54. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. 2017 yılında henüz yeni bölümü yayınlanmayan dizi izleyicilerin akıllarında ''Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. yeni bölümü neden yayınlanmıyor? EDHO'nun yeni bölümü ne zaman yayınlacak? '' sorusunu oluşturdu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölümü ne zaman yayınlanacak? 17 Ocak Salı Atv yayın akışına göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü neden yayınlanmıyor? İzleyicilerin heyecanla beklediği yeni bölüm hakkında resmi açıklama geldi. İşte EDHO'nun ekranlara geleceği tarih ve detayları...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. yeni bölümü ile heyecanla beklenmeye devam ediyor. Son iki bölümü yayınlanmayn dizi sosyal medyada da sıkça konuşulmaya başladı. Salı akşamlarının en çok seyredilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölümü ne zaman yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayınlanmıyor? 17 Ocak Salı günü Atv yayın akışına göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü yayınlanacak mı? Sevilen dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler ve diğer tüm detaylar bu başlık altından ulaşabilirsiniz...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM TARİHİ BELLİ OLDU

ATV ekranlarının heyecanla izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü hakkında beklenen açıklama geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi resmi İnstagram hesabından paylaştığı resimde yeni bölümün 24 Ocak Salı günü ekranlara geleceğini duyurdu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 54. YENİ BÖLÜM NEDEN YAYINLANMIYOR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. yeni bölümü ile bu hafta ekranlara gelmeyecek. Salı günleri yayınlanması gereken dizinin neden yayınlanmadığıyla ilgili bir açıklama yapıldığında haberimizden öğrenebilirsiniz.



EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ünal Kaplan'ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye'ye gelir.

Hızır yalnızca kendine değil, devlete de düşman olan güçlere çok yaklaşmıştır. Özkan'ın elindeki önemli dosyalara da ulaşabilirse işi bir hayli kolaylaşacaktır. Masa, kaosun sonbulacağı inancıyla nihayet bir kez daha toplanır. Bu durum en çok Ünal Kaplan'ı tedirgin edecektir. Hızır ise bu toplantıyı üstlerine oynanan oyunu bozmak, net bir adım atmak üzere talep eder. Hainin kim olduğu artık bellidir ve eller bu kez onun ölümüne kalkacaktır. Ünal Kaplan'ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye'ye gelir. Ayağının tozuyla yaptığı eylem, ziyareti süresince epey can yakacağının sinyallerini verir. Meryem'in çağrısı Hızır'ı eve geri döndürür. Diğer bir güzel haber de bir Çakırbeyli'nin daha aileye katılacağı haberidir. Tüm bu güzel gelişmelerden sonra evde bir bayram havası olması gerekirken yaşanacaklar buna engel olacaktır.



ATV'nin ilgiyle izlenen dizilerinden 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' izleyicileri dizi haftalardır yayınlanmayınca meraklanmaya başlamıştı. Beklenen açıklama dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan geldi.

OKTAY KAYNARCA BEKLENEN HABERİ VERDİ

Ancak dizinin seyircisine mutlu haberi başrol oyuncusu Oktay Kaynarca verdi. Setten çekilmiş bir kareyi, "24 Ocak'ta kaldığımız yerden" notuyla paylaşan Kaynarca, böylelikle dizinin hayranlarına mutlu son için birkaç günleri kaldığını duyurmuş doldu.


19 OCAK PERŞEMBE ATV YAYIN AKIŞI PROGRAMI

20:00:00

ÖLENE KADAR-0002

22:00:00

ÖLENE KADAR-0002

00:30:00

NİHAT HATİPOĞLU İLE DOSTA DOĞRU-0176

01:20:00

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK-0003

03:25:00

KARAVAN-0063

04:40:00

ÖLENE KADAR-0002

Kaynak: Sabah

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv