Esra Erol'un izdivaç programında Ferdi ve Burcu nişanlandı, Emine ve Gamze tepkili!

Esra Erol'un sunduğu izdivaç programında Ferdi ve Burcu nişanlanırken, Emine ve Gamze bu nişana tepki gösterdi. Bahtiyar, Esra'yı affetti mi? 20 Ocak Cuma günü neler oldu?

21 Ocak 2017 Cumartesi 03:46
Esra Erol'un izdivaç programında Ferdi ve Burcu nişanlandı, Emine ve Gamze tepkili!
Esra Erol'un sunduğu izdivaç programında Ferdi ve Burcu nişanlanırken, Emine ve Gamze bu nişana tepki gösterdi. Bahtiyar, Esra'yı affetti mi? 20 Ocak Cuma günü neler oldu?

Esra Erol'da 20 Ocak Cuma Neler oldu? Bahtiyar Esra'yı Affetti mi?  Bahtiyar Esra'ya Taktığı nişan yüzüğünü 20 Ocak Esra Erol canlı yayınında Esra'nın parmağından çıkardı. Esra'nın Annesi Bahtiyar için neler söyledi. Ayrıntılar haberimizde...

Esra Erol 20 Ocak Ferdi ve Burcu nişanlandı. Gamze ve Emine Ferdi ve Burcu için ne dedi? Uzun bir aradan sonra canlı yayına katılan Ferdi Burcuyu da yanında getirdi ve ikili nişan yüzüklerini taktılar. İkili locanın ve Ferdinin eski sevgilisi Emine'nin büyük tepkisini aldı. Gamze ise kendisine talip olduğu halde karar anı yapmadan başka birisi ile nişan yapan Ferdi'yi iki yüzlülükle suçladı.

20 Ocak Esra Erol Ferdi ve Burcu Nişanlandı

Esra Erol 20 Ocak'ta uzun zamandır ortalarda görülmeyen Ferdi canlı yayında Burcu ile nişanlandı. En son Gamze'ye talip olan Ferdi 2 gün önce programa katılmamıştı ve Ferdi'nin başka bir bayanla İzmir'de yakalandığı görüntüler yayınlanmıştı. Bunun üzerine Esra Erol locadaki eski adaylarından olan Burcu'ya ulaşmış ve Ferdinin yanında olup olmadığını sormuştu. Ferdi ile görüştüğünü söyleyen Burcu aşk dedikodularını ise yalanlamıştı.

Emine ve Gamze Ferdi ve Burcu'ya Tepki gösterdi

Ancak anlatılanlar tam tersini söylüyordu. Burcu ve Ferdi'nin samimi görüntüleri üzerine Esra Erol 19 Ocak programında Ferdi canlı yayına telefonla bağlanmış ve anlatılanları kabul etmişti. Ferdi telefon bağlantısında Gamze ve Emine'nin hakaretlerine maruz kaldı. Ferdi yaptığı açıklamada Burcu yu sevdiğini ve yarın canlı yayına katılarak nişanlanacaklarını açıklamıştı.

Ferdi ve Burcu Mutlu Olduklarını Açıkladılar

Esra Erol 20 Ocak canlı yayınına Ferdi ve Burcu katıldılar ve aralarında yüzük takarak nişan yaptılar. Bunun üzerine eski görüştüğü kişi olan Emine ise Ferdiyi yalancılakla suçladı ve Burcu'ya da çatarak görüşmesi olan bir kişi ile neden görüşüyorsun diyerek Burcuya kızdı. Gamze'de aynı şekilde nişanlanan ikiliye tepki gösterdi. Ferdi ve Burcu söylenenlere kulak tıkayarak mutlu olduklarını ve bundan sonra da mutlu olacaklarını söyleyerek Ferdi ile elele stüdyodan ayrıldılar.

Esra Erol 20 Ocak Neler Yaşandı?

Esra Erol 20 Ocak günü izleyenleri televizyonlarının başına kilitledi.Bahtiyar 3 gündür kendisi için canlı yayına çıkan ve tekrar birlikte olmak isteyen Esra'yı affedecekmi sorusu merak ediliyor. Bahtiyar artık Esra'ya karşı birşey hissetmiyorum diyor fakat Esra Bahtiyar'ın gönlünü kazanmak için herşeyi yapıyor. Esra Erol 20 Ocak 2017 Cuma günü yayınlanan programda Bahtiyar ikna olmadı

Bahtiyar Esra'yı Affetti mi?

Esra ve Bahtiyar 20 Ocak Esra Erol programında tekrar karşılıklı oturdular. Bahtiyar ben bugüne kadar Esra'yı kesinlikle kötülemedim ve hakaret etmedim. Ancak şuan Esra'ya karşı duygusal olarak birşey hissetmiyorum dedi. Esra'nın Anneside müdahil oldu ve bir konuşma yaptı. Konuşmasında tüm damat adaylarına seslendiğini söyleyen Esra'nın annesi kendinizden emin olmadan kimseye yüzük takmayın dedi. 

Bahtiyar Taktığı Nişan Yüzüğünü Esra'nın Parmağından Çıkardı

Programın sonunda Esra eğer bana karşı duygusal birşeyler hissetmiyorsa yapacak birşeyim olamaz. Benim hatlarımın olduğunu kabul ediyorum fakat Bahtiyar'ı tekrar kazanmak için herşeyi yaptım ama olmadı. Eğer Bahtiyar beni istemiyorsa ben Bahtiyar'ın taktığı bu yüzüğü çıkartamam o zaman Bahtiyar çıkarsın diyerek elini uzattı. Bahtiyar bir süre bekledikten sonra Esra'nın parmağındaki yüzüğü çıkarttı. Esra bunun üzerine ağlayarak programı terketti.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv