Kalbimdeki Deniz 14.bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler yaşanacak?

Kalbimdeki Deniz 13. bölümün yayınlanmasının ardından 14.bölümün fragmanı da yayınlandı. Kalbimdeki Deniz 14. bölüm fragmanı haftaya nasıl heyecanlı bir bölüm olacağını anlatıyor. Kalbimdeki Deniz yeni bölüm özeti çıktı. Kalbimdeki Deniz son bölüm full izle...

22 Ocak 2017 Pazar 02:00
Kalbimdeki Deniz 14.bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler yaşanacak?
Kalbimdeki Deniz 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki 13. bölümde neler yaşanmıştı. Kalbimdeki Deniz yeni bölümünde ne gibi süprizler izleyicileri bekliyor olacak?
Kalbimdeki Deniz 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümün ekranlara gelmesinin ardından en çok merak edilen konu haftaya yani 28 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan 14. bölümün fragmanı oldu.

Başrollerinde Kutsi ve Özge Özberkin oynadığı Kalbimdeki Deniz dizisinin son bölümü 21 Ocak 2017 Cuma akşamında Fox TV ekranlarında yayınlandı.

KALBİMDEKİ DENİZ 13. BÖLÜM ÖZETİ

Alihan ailesine elini uzatacak kadar yakınken, yüzleşme cesaretini gösteremez. Deniz onu dışarıda gördüğünden emindir ama kimseyi inandıramaz. Alihan’ın bir otelde konakladığı haberini emniyetten aldığında, bir yerlerde gizleniyor olduğundan emin olur. Mirat, Deniz’in kocasını kafasından sildiğini duyduğunda çok mutlu olur ama Diyar’a verdiği söz nedeniyle evli olmadığını istese de açıklayamaz. Şebnem Alihan’ın İstanbul’a gidişinin acısını, üzüntüden düşük yaptığı numarasıyla kat kat çıkarır ve ondan geçmişe sünger çekme sözünü alır. Fikriye, Mustafa’nın Ece yüzünden mahallenin gençleriyle kapıştığını söyleyerek, baba oğulu karşı karşıya getirdiği gibi, bunu bahane ederek Deniz’i de ezmeye kalkar. Mirat tarafından feci şekilde refüze edilen Fikriye, ilk kez Mirat’a tavır koymaya başlar. Deniz Mirat’ın aracılığı ile at çiftliğinin kafeteryasını işletme teklifi alır. Fikriye ve Hülya, Deniz ve Mirat arasındaki yakınlaşmanın artık önüne geçilemeyeceğinden kaygı duyarlarken, Hülya’nın eline Mirat’ı Deniz’den uzaklaştırabilecek bir koz geçer. Mustafa ve Ece’yi ise kötü bir sürpriz beklemektedir. 

KALBİMDEKİ DENİZ KONUSU

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat’ın yolları büyük bir sürprizle kesişir. “Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker.”

Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölümü 28 Ocak 17 Cuma günü saat 20.00da Fox TV ekranlarında olacak.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv