Kiralık Aşk dizisi final fragmanı yayınlandı! 69. bölüm setinde gözyaşları vardı...

Bir dizide daha sona gelindi. Reyting rekorları kıran Kiralık Aşk dizisinin 69. bölüm yani final bölümü fragmanı yayınlanırken, çekim yapılan setinde duydu dolu anlar yaşandı.

20 Ocak 2017 Cuma 02:41
Kiralık Aşk dizisi final fragmanı yayınlandı! 69. bölüm setinde gözyaşları vardı...
Kiralık Aşk dizisi final yapıyor. Kiralık Aşk 69. bölüm fragmanını yayınladı. Final fragmanı yayınlanan dizisinin setinde gözyaşı vardı. Oyuncular son setlerinin olması nedeniyle duygu dolu anlar yaşadılar. Bu duygularını dizinin son bölümüne yansıttılar mı? Yada nasıl yansıttılar? Detaylar haberhizmet.com'da...

Kiralık Aşk yayınlanan 69. bölüm final fragmanıyla izleyenlerine oldukça hareketli ve samimi dakikalar yaşatacak. Ekranlarda başladığı günden itibaren izleyenlerin içini ısıtan sıcacık dizi Kiralık Aşk yarın 69. bölüm finaliyle ekranlara veda edecek. Dizinin yayınlanacak olan final bölümünde oldukça duygusal dakikalar yaşanacak. Final bölümünde zaman akıyor, hamilelik halleriyle, çocuklarıyla, etraflarında toplanan sevgiyle Defne ve Ömer’in mutlulukları izleyenlerin içini ısıtacak. Peki, son bölümde başka neler yaşanacak? İşte, Kiralık Aşk 69. bölüm final fragmanıyla sizlerle.

Kiralık Aşk finali için geri sayım sürerken yayınlanan fragmanla heyecan dozu daha da arttı. Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı Kiralık Aşk'ın final bölümü fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Ekran macerasını yarın akşam noktalayacak olan dizinin 69. bölümünde Ömer ve Defne’nin akıbeti belli olacak. Modern bir peri masalını andıran senaryo örgüsüyle büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Kiralık Aşk yarın akşam son kez ekranlarda olacak. Romantik komedi türündeki dizinin finali olarak belirlenen 69. bölümde Ömer ve Defne’nin mutlu sona ulaşıp ulaşmayacağı belli olacak. İşte Kiralık Aşk 69. bölüm fragmanı ve finalde yaşanacakların kısa bir özeti!

Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı, oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu ve Levent Ülgen'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde Ömer, kendini Türkan’a anlatmak ve mutluluğa vize almak için yola çıkıyor. Bu yol; duygu dolu, göz yaşartıcı bir yere varıyor. Defne hamile olduğunu söyleyecek Ömer’e. Ama nasıl? Ömer’in tepkisi görülmeye değer!  Külkedisi masalı biterken, Defne gerçekten külkedisi oluyor. Defne’nin prenses, Ömer’in prens olduğu gerçek bir peri masalı izliyoruz. Ve zaman akıyor, hamilelik halleriyle, çocuklarıyla, etraflarında toplanan sevgiyle Defne ve Ömer’in mutluluklarına doyuyoruz. Aşk kazanıyor ve Ömer’le Defne hak ettikleri...



Defne, geç de olsa Ömer’in sırrıyla yüzleşti.  Duydukları karşısında şok olan Defne, ortadan kayboluyor. Ömer, onun nerede olduğunu bulmaya çalıştı. Bu sırada büyük bir halı saha maçı gündemde. Koray'ın takımı, Sinan ve Ömer'e karşı. Koray’lar kazanırsa ilk doğacak erkek çocuğun adı; Koray olacaktı! Hakemse Aytekin! Diğer yandan Defne'nin ailesiyle barışmasının ilk adımları nihayet atıldı. İso'nun sokak köpekleri için yaptığı kulübe ise pek çok şeye vesile oldu. Artık her şey çok güzeldi. Defne ve Ömer çok mutluydular. İyiden iyiye birlikte yaşama rutinleri geliştirmeye, birbirlerini tamamlamaya başladılar. Neriman çıkışını yaptı:" Evlenin ve çocuklarınız olsun artık, hadi!"




GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

Son bölümün çekilmesinin ardından sette duygu dolu anlar yaşandı. Son kez bir araya gelen ekip birlikte çektikleri selfieyi sosyal medya hesaplarından paylaşmışlardı.Dizinin oyuncularından Onur Büyüktopçu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda setteki duygu dolu anları takipçileriyle paylaştı.Dizinin sevilen ikilisi Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu’nun veda anlarında, Nergis Kumbasar gözyaşlarını tutamadı. Büyüktopçu o anları “Boğazımızda bir düğüm, Kiralık Aşk Final” notuyla paylaştı.

Kaynak: Hürriyet
Anahtar Kelimeler: finalfragmankiralık aşk

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv