Kısmetse Olur 13 Aralık Hazal Babalık Neden Elendi ? Kanal D Son Bölüm

Kanal D ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana büyük tepki alan kısmetse olur bu hafta yine yaptı yapacağını ve Yarışmanın en favori isimlerinden Hazal Babalık elenerek eve veda etti.

13 Aralık 2016 Salı 19:16
Kısmetse Olur 13 Aralık Hazal Babalık Neden Elendi ? Kanal D Son Bölüm

Kanal D ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana büyük tepki alan kısmetse olur bu hafta yine yaptı yapacağını ve Yarışmanın en favori isimlerinden Hazal Babalık elenerek eve veda etti. Evdeki popüler adaylardan biri olarak görülen ve aldığı yüksek oy oranıyla pek çok defa 10 bin TL’Lik ödülü almaya hak kazanan Hazal Babalık’ın “Kısmetse Olur’dan bu hafta kim elendi?” sorusunun yanıtı olması, hem programdakilerin hem de ekran başındakilerin hiç beklemediği bir şeydi. Bu nedenle evdeki en yakın arkadaşı Aycan ve ilişki içerisinde olduğun Semih, büyük bir üzüntü yaşadı. Ekran başındakiler ise “Hazal Babalık eve geri döner mi?”sorularını şimdiden sormaya başladı. Programın formatı gereği elenen yarışmacılar eve geri dönebiliyor. Peki, Kısmetse Olur’a ani vedasıyla şaşırtan ve evdekileri gözyaşlarına boğan Hazal Babalık kimdir? Evde bugüne kadar neler yaşadı? İşte, Kısmetse Olur Hazal hakkında merak edilenler!

Kısmetse Olur Evinde Sürekli Ağlaması ile Dikkatleri Çeken Hazal Babalık

Karadeniz kültürünü ekrana yansıtan ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Hazal Babalık, sık sık kıskançlık krizleriyle de gündeme geliyordu. İlk günden beri evin gözde adaylarından Semih Öztürk ile yakınlaşan Hazal, kırmızı oda baskınlarıyla da tanınıyordu. Nazlı ise Semih kırmızı odada sohbet ederken basan Hazal, Kısmetse Olur’un en hassas ve gözü yaşlı gelin adaylarından biri!  Kısmetse Olur'un en sevilen çiftlerinden biri olan Hazal ve Semih, dolu dizgin aşklarıyla hafızalara yer etmişti. Zaman zaman fırtınalı, zaman zaman ise romantik anlarını paylaşan çiftin en özel anlarını sizler için derledik.

 

HAZAL BABALIK KİMDİR?

Her defasında tam bir laz kızı olduğunu ifade eden ve davranışlarıyla da Karadeniz kültürünü yansıtan Hazal Babalık, 1996 yılında Rize'de dünyaya geldi. 1.75 boyunda olan gelin adayı, Marmara Üniversitesi'nden mezun oldu. Geçtiğimiz sezonun olduğu gibi bu sezonun da en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Semih Öztürk ile ilk günden beri bir ilişki yaşayan Hazal Babalık, programın tanıtım bölümünde beklentilerini şu sözlerle tamamlamıştı: “Duygusalım üzülünce de sevinince de ağlarım gözyaşım gözümün ucunda. Ama uyarıyorum tam bir Laz kızıyım. Benim ile horon oynayacak kah gülecek kah ağlayacak birisini arıyorum. Dilerim bu evde dilediğim kişi ile tanışırım.” Kısmetse Olur’a dahil olduktan sonra takipçi kitlesini büyük oranda artan Hazal Babalık, İnstagram paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv