Müge Anlı İle Tatlı Sert, Deniz'in son durumu! Deniz bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert (20 Ocak 2017) yine çok heyecanlı geçti. Rize'de kayıp olan Deniz'de son durum nedir? Deniz bulundu mu? Savcılık Deniz için harekete geçti...

20 Ocak 2017 Cuma 13:20
Müge Anlı İle Tatlı Sert, Deniz'in son durumu! Deniz bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert (20 Ocak 2017), Rize'de kaybolan Deniz'in izine ulaştı. Deniz'in cep telefonu sinyalleri kesilen Deniz ne halde? Öldürüldü mü? Yaşıyor mu?


Bir sosyal mesuliyet projesi haline gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı suçluları ve kayıpları ortaya çıkarmaya devam ediyor. Hafta içi her gün mücadelesine devam eden Müge Anlı emniyet yetkilileri ile koordineli olarak gerçekleri izah etmeye devam ediyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ATV ekranlarında faili bilinmeyen cinayetleri aydınlatmaya ve kayıpları bulmaya devam ediyor. Hafta içi her gün hayranlarını ekrana kilitlemeyi başaran Müge Anlı, kurbanların veyahut kayıp yakınlarının verdiği bilgiler doğrultusunda bir dedektif hassasiyeti ile olayların peşinden gitmeye devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ATV ekranlarına sabah saat: 10:00'da  geliyor.

Müge Anlı, son programında Rize'de yaşanan kayıp hikayesinin peşindedir. Bütün bulgular ise Deniz isimli kişinin kayıp olmadığını göstermektedir. Müge Anlı, bu kişinin ceketini dahi alıp gitmediğine dikkat çekerek cinayet ihtimali olduğuna dikkat çeker. Deniz için yapılan araştırmalarda en son cep telefonu sinyallerinin kaybolduğu noktadan emniyet yetkilileri ile araştırma devam etmektedir. Müge Anlı soluk kesen bir takiple olayın aydınlatılması mücadelesi vermiştir. 20 Ocak Cuma günü Müge Anlı yeni bölümü ile suçlu ve kayıp dosyalarını aydınlatmaya devam ediyor.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM

Müge Anlı'nın Rize'de kayıp olan Deniz ile ilgili neticeye erişmiştir. Savcılığın müdahele ettiği olayın ayrıntılarını video haberden izleyebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: müge anlı

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv