Seçkin Piriler, isyan etti: “Bana artık Kaan'ı ve ihaneti sormayın!”

Seçkin Piriler magazincilerin sorularına dayanamadı ve “Bana artık Kaan'ı ve ihaneti sormayın!” diyerek isyan etti.

20 Ocak 2017 Cuma 18:11
Seçkin Piriler, isyan etti: “Bana artık Kaan'ı ve ihaneti sormayın!”
Seçkin Piriler'e eski eşi Kaan Tangöze sorulunca canı sıkılan Piriler, “Bana artık Kaan'ı ve ihaneti sormayın!” diyerek tepkisini dile getirdi.

Kaan Tangöze'nin eski eşi Seçkin Piriler, aldatılan kadın olmanın etkilerinden kurtulmaya kararlı. İşlerine odaklanan ünlü manken, "Artık sadece önüme bakıyorum. Arkaya bakan takılıp düşer" dedi ve ekledi: "Bana artık Kaan'ı ve ihaneti sormayın"

Sözcü'den Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre şarkıcı Kaan Tangöze’nin eski eşi Seçkin Piriler, geçmişine yönelik sorularla karşılaşmaktan artık çok sıkıldığını söyledi. Her fırsatta gazetecilerin Kaan Tangöze’nün kendisini Kıvılcım Ural ile aldattığına yönelik sorular sorduğunu dile getiren Piriler, “Artık bu konularla ilgili konuşmayacağım. Kesin karar aldım” dedi.

“RİCA EDİYORUM”

Her fırsatta ihanet Sürecinde çok acı çektiğini dile getiren Piriler, “Geçmişi unutmak istiyor musunuz?” sorusuna ise “Sadece önüme bakmak istiyorum. Geçmişe takılıp düşmek istemiyorum. Hayat bana neler getirecek göreceğiz. Arkaya bakarsan takılıp düşersin. Rica ediyorum artık bana Kaan ve ihanet süreciyle ilgili sorular sormayın” diye cevap verdi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv