Survivor 2017 ne zaman başlayacak? Sörvayvır başladı mı? Hangi ünlüler oynayacak?

Survivor ne zaman başlıyor? Sörvayvır 2017'nin başlamasına sayılı günler kaldı. Peki hangi ünlüler yarışıyor? Yarışacak ünlüler yarışma hakkında ne söyledi?

19 Ocak 2017 Perşembe 19:26
Survivor 2017 ne zaman başlayacak? Sörvayvır başladı mı? Hangi ünlüler oynayacak?
Survivor yarışmasının başlamasına çok az bir zaman kaldı. Yarışacak ünlüler sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

Survivor yarışmasının heyecanı başladı. Survivor 2017 ne zaman başlayacak? Survivor'un başlamasına sayılı günler kaldı. Survivor yarışmasının ne zaman yayınlanmaya başlayağı ve yarışmacıların kim olacağı konusunda detaylar haberimizde... 

Survivor, 2017 sezonunda da yine çok heyecanlı olacak. Survivor'da birçok ünlü de birbiriyle yarışacak. Peki Survivor ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Survivor Ünlüler Takımı'nda hangi isimler yer alıyor?

Survivor, bu yıl şahane bir kadro ile geliyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı yarışma programı izleyicileri tarafından merakla bekleniyor. Seyirciler şimdiden sosyal medya üzerinden yarışmacıları takip etmeye başladı.

Her sezonda ayrı bir heyecanla gelen yarışma programı gün geçtikçe daha da heyecanlı bir hal alıyor. Survivor 2017 için yola çıkan yarışmacılar yola çıkarken sosyal medya üzerinden fotoğraflarını paylaştılar. Ünlü isimler vardıkları ıssız adada yaşam mücadelesi verip yarışacaklar.

SURVIVOR 2017 ÜNLÜLER TAKIMI

İlhan Mansız, Serhat Akın, Tarık Mengüç, Dj Berna Öztürk, Seda Demir, Çılgın Sedat, Pınar Saka, Sema Apak, Milli Boksör Adem Kılıçcı, Şahika Ercümen ve Sabriye Şengül.

SURVIVOR 2017 GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Gökhan Gözüken, Fulya Şahin, Ogeday Girişken, Denisa, Elif Sadoğlu, Eser West, Burçak Tuncer, Tuğçe Melis Demir, Volkan Çetinkaya.

SURVIVOR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Survivor 2017'nin yayına başlangıç tarihi de belli oldu. Öncelikle ünlü isimlerin olduğu Ünlüler Takımı yarışacak. Ünlülerin yarışmasının ardından Gönül Verenler Takımı yarışacak. Özellikle bu sene ünlüler kadrosuyla dikkat çeken yarışma programı 21 Ocak 2017 Cumartesi günü yayın hayatına başlayacak. Survivor 2017 hem Ünlüler Takımı hem de Gönül Verenler Takımı kadrosu ile dikkat çekti.

Reyting rekortmeni Survivor yarışmanın 2017 sezonu 21 Ocak Cumartesi günü TV 8 ekranlarında olacak. Cumartesi akşamı başlayacak yarışmayı yine Acun Ilıcalı sunmaya devam edecek.

YOLCULUK ÖNCESİ POZ VERDİLER!
Survivor 2017'ye katılacak olan Ünlüler Takımı adaya yapacakları yolculuk öncesi poz verip, sosyal medya üzerinden paylaştılar. Oyuncu Furkan Kızılay, DJ Berna Öztürk, milli atlet Pınar Saka, şarkıcı Tarık Mengüç, milli dalgıç Şahika Ercümen, milli boksör Adem Kılıççı, milli atlet Sema Apak, milli kick boksçu Sabriye Şengül, oyuncu Seda Demir, şarkıcı Çılgın Sedat yolculuktan önce poz vererek çok iddialı konuştular.


21 Şubat 2017 Cumartesi günü TV8’de başlayacak Survivor 2017'nin ünlü yarışmacıları, önceki sabah Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Dominik Cumhuriyeti'ne doğru yola çıktı.

Ünlüler, ıssız adada açlık ve yaşam mücadelesi vererek birbirleriyle yarışacak. Çılgın Sedat Survivor'dan birincilikle döneceğini belirterek, “Kumda, karda her şartta idman yaptım” şeklinde konuştu. Aileden ayrılırken ağladığını ifade eden Furkan Kızılay ise “Haftayı kurtarmak için değil, Kıbrıs’taki koltuğa oturma için katıldım” dedi. Yarışmacılar çok iddialı konuşmalarla yola çıktılar.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv