Vatanım Sensin 13.bölüm fragmanı yayınlandı, yeni bölüm fragmanı çıktı!

Vatanım Sensin, Kanal D ekranlarında izleyicisini hareketli dakikalar ile heyecanlandırdı. Vatanım Sensin dizisinin 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin son bölüm fragman izle, Vatanım Sensin 13 bölüm seyret, Vatanım Sensin 12.bölüm tek parça hd kalitesinde izle gibi kelimeler de trend aramalar listesine girecek gibi görülüyor.

20 Ocak 2017 Cuma 03:32
Vatanım Sensin 13.bölüm fragmanı yayınlandı, yeni bölüm fragmanı çıktı!
Kanal D'nin beğeniyle takip edilen dizisi Vatanım Sensin son bölümünde izleyiciyi heyecandan heyecana sürükledi. Vatanım Sensin 13.bölüm fragmanı da yayınlandı. İzleyici yeni bölümü heyecanla beklerken şimdilik fragmanıyla yetinmek zorunda. Haftaya 13. bölümü yani yeni bölüm ile yeniden Kanal D ekranlarında olacak dizide ne gibi sürprizler bekleniyor?

Vatanım Sensin bu akşam son bölümüyle oldukça hareketli dakikalarla ekranlara taşındı. Kanal D ekranlarının izleyenleri oldukça etkileyen dizisi Vatanım Sensin'de son bölüm heyecanı izleyenleri nefesini kesti. Son bölümde yaşanan aksiyon dolu dakikalar oldukça heyecan yaşattı. Son bölümde Vasili'nin, Leon'un hayatını tehlikeye atacak kadar gözünün dönmesi Cevdet için beklenmedik bir durum oldu. Peki, son bölümün ardından 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerini yine ekran başına kilitlemeyi başardı. Kanal D ekranlarının herkes tarafından oldukça beğeni kazanan tarih dolu dizisi Vatanım Sensin'de bu akşam heyecanlı gelişmeler yaşandı. Dizinin son bölümünde yaşananlar izleyenleri nefesini kesti. Son bölümde Cevdet'e dair şüpheleri gittikçe artan Vasili kati emrini verdi. Son bölümün hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için arama yaptılar. Peki, Vatanım Sensin 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Cevdet'in, Leon'a pusu planı başarılı olmuş ve Cevdet kızını şimdilik ipten kurtarmıştır. Ancak Vasili'nin, Leon'un hayatını tehlikeye atacak kadar gözünün dönmesi Cevdet için beklenmedik bir durum olur. Cevdet'e dair şüpheleri gittikçe artan Vasili kati emrini verir; Şayet Cevdet, Eşref'i vurmazsa öldürülecektir.

Giderek sıkışan Cevdet'in artık silahları bulmaktan başka çaresi kalmamıştır. Silahları kaçırmanın peşinde olan Tevfik ise başına geleceklerden habersizdir. Tevfik'e dair her şeyi öğrenen Eftalya, tüm gerçekleri anlatmak üzere Azize'nin kapısını çalar.

DİZİNİN KONUSU

Azize üç çocuğu ve kayınvalidesi ile zorlu bir mücadelenin içinde bulur kendini... Canından çok sevdiği kocasının yokluğuyla ve savaş yıllarının zorluklarıyla mücadele ederek yetiştirir çocuklarını.

1919 yılında, Yıldız güzeller güzeli, gözü yükseklerde bir genç kız, Hilal ise memleket sevdalısı mücadeleci bir genç kız olmuştur. Ali Kemal ise gönlündeki aşk acısıyla ve kendisine dair öğrendiği hazin sırla yaşamaya çalışan serseri bir mayın gibidir. Azize her birinin dertleriyle uğraşmaya çalışırken, İzmir’in Yunanlılar tarafından işgal edileceği haberi ile sarsılırlar. Oysa bu işgal onlara yıllar önce kaybettikleri birini geri getirecektir. Ama hiç ummadıkları bir şekilde...

Üst üste mağlubiyetle biten savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin, en son ve en büyük sınavına hazırlandığı 1919 senesinin baharı, Azize ve Cevdet'in de hayatlarında yeni bir dönemi başlatacaktır.

Görünür ve görünmez düşmanların gölgesinde, yolları tekrar kesişecek, hayatları bu kesişme yüzünden alt üst olacaktır. Zaferler ve mağlubiyetler görecekler, ayrılıklar ve kavuşmalar yaşayacaklar, umudun ve buhranın ateşiyle yanacak ve gerçek sevginin, gerçek vefanın, gerçek ihanetin ne olduğunu öğreneceklerdir. Cevdet ve Azize'nin hikayesi, küllerinden doğan yepyeni bir ülkenin kaderiyle bir yazılacaktır.

Vatanım Sensin ; Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların, her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesidir bu...

Kaynak: Hürriyet


Anahtar Kelimeler: dizivatanım sensin

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv