Yeni iPad Pro başka bahara mı kaldı?

Bu sene gelmesi beklenen iPad, seneye mi kaldı? Bu yıl gelecek model kötü mü olacak? Apple'ın bu sene çıkarması beklenen yeni nesil iPad Pro için gelen iddialar ortalığı karıştırdı. 2017 yılı başlarında gelmesi planlanan yeni nesil iPad Pro gelecek sene mi çıkacak? Bu yılki iPad Pro kötü mü olacak?

22 Ocak 2017 Pazar 02:13
Yeni iPad Pro başka bahara mı kaldı?
Apple'ın bu sene çıkarması beklenen yeni nesil iPad Pro için gelen iddialar ortalığı karıştırdı. 2017 yılı başlarında gelmesi planlanan yeni nesil iPad Pro gelecek sene mi çıkacak? Bu yılki iPad Pro kötü mü olacak?

iPad Pro 2017 modelinin daha kötü gelebileceği iddia edildi.

Apple son zamanlarda özellikle yaptığı zamlar ile dikkat çekerken şirketin bu yönde kullanıcılarına zamlı fiyatları yansıtmaya devam ettiği Türkiye'de maalesef kullanıcılar her geçen gün daha fazla maddi kaygı ve para konusunda sıkıntılar yaşıyorlar. Maalesef akıllı telefonların yanında diğer her türlü Apple ürünlerine yaptığı zamlar ile dikkat çekerken iPad Pro modellerinde yaşadığı yüksek satış rakamlarının yanında bu sene içerisinde yeni 2017 model iPad Pro modelini tanıtmaya hazırlanacak olan Apple bu sene tanıtacak olduğu iPad Pro modelinin ekranını OLED ekran yerine IPS LED ekran olarak hazırlayacak.

iPad Pro 2018'de daha mı iyi olacak?

iPad Pro modelinin 2018 yılında tanıtılacak olan modelinin ise OLED ekran yapısına sahip olacak olduğu ifade edilirken akıllı telefonlar konusunda da Apple tarafından 2017 yılı içerisinde 7s modelinin tanıtılacak olduğu ancak 2018 yılında iPhone 8 ve iPhone 8 Pro ve iPhone 8 Plus modellerinin daha yüksek özelliklere sahip olarak daha iyi bir tasarımda gelecek olduğu iddia ediliyor. iPad Pro 2017 serisi ve iPad Pro 2018 serisi arasında cihazlarda farkların yüksek boyutlarda olacak olduğu ifade ediliyor. Tabii akıllı telefon dünyasında yaşanan bu durumun git gide daha fazla rekabete neden olması söz konusu olurken tablet dünyasında da üstünlüğün hala daha Apple iPad modellerinin elinde olmasından ötürü dikkat çektiğini ifade edebilir ve 2018 yılında daha yüksek ve iyi modellerin gelecek olduğunu söyleyebiliriz.

iPad 2017'de kötü mü olacak?

Bu yılın başlarında piyasaya sürüleceği söylenen yeni nesil iPad Pro, iddialara göre beklenenden geç gelebilir.

Yeni iPad Pro, iddialara göre 10,5 inç ekranla gelebilir. Gövde boyutu olarak 9,7 inç olarak kalacak yeni nesil tabletin kalnılığı da daha az olacak. 12,9 ve 9,7 inçlik modelleri de güncelleneceği söyleniyor. 12.9 inç ekranlı modelin yeni versiyonu da büyük ihtimalle ilkbaharda potansiyel kullanıcıların karşısına çıkacak. Her iki modelde de Apple’ın A10X işlemcilerinin bulunacağı söyleniyor.

Cihazlar üretimi ilk çeyrekte başlayacak ve yılını ikinci yarısında da satışa sunulacak. Diğer yandan bu yıl gelecek iPad Pro’larda IPS LCD ekran, seneye gelecek olanlar da ise OLED ekrana kullanılacağı da söylentiler arasında yer alıyor. 

Kaynak: Milliyet

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv