Zuhal Topal Evlen Benimle'de canlı yayında Dilek, İbrahim'in bıyıklarını kesti, saçlarını taradı

Zuhal Topal ile Evlen Benimle yine ilginç bir olaya imza attı. Stüdyoda canlı yayında gelin adayı Dilek,damat adayı İbrahim'in bıyıklarını keserek saçlarını taradı.

21 Ocak 2017 Cumartesi 03:42
Zuhal Topal Evlen Benimle'de canlı yayında Dilek, İbrahim'in bıyıklarını kesti, saçlarını taradı
Zuhal Topal ile Evlen Benimle yine ilginç bir olaya imza attı. Stüdyoda canlı yayında gelin adayı Dilek,damat adayı İbrahim'in bıyıklarını keserek saçlarını taradı.

Zuhal Topal Dilek İbrahim'in Bıyıklarını Canlı Yayında Kesti. Dilek İbrahim'in itiraz etmesi üzerine önce biraz geri durdu ancak İbrahimin Bıyıklarından bir tutam kesmeyi başardı ve intikamını aldı. Bıyıklarının kesilmesini kabul etmeyen İbrahim Dilek'in saçlarını taramasına izin verdi. İbrahim talibi yeldaya ne cevap verdi.

Zuhal Topal Dilek İbrahim'in Bıyıklarını Canlı Yayında Kesti

Zuhal Topal 20 Ocak günü İbrahim Dilek ile görüştüğü halde yeni talibi ile görüştü ve talibi ile canlı yayında karşılıklı göbek attı. İbrahim daha sonra dilek ile tartışan ve göbek atışması yapan Yelda hanım'a geldiği için teşekkür etti. Bu olay üzerine rahatlayan Dilek İbrahim'in bıyıklarını kesmeye kalktı. İbrahim'in kabul etmeyeceğini bildiği için ilk olarak İbrahim'in gözlerini bağladı.

20 Ocak Zuhal Topal programında Dilek talibi ile görüşerek kendisini kızdıran İbrahim'in bıyıklarını kesti. İbrahim'in gözlerini bağlayan Dilek getirdiği tıraş fırçasını önce köpürttü daha sonra ise İbrahim'in bıyıklarını bir güzel köpükledi. Dilek daha sonra İbrahim'in itiraz etmesi üzerine bir müddet geri dursada kararlıydı ve intikam olarak İbrahim'in bıyıklarını kesecekti.

Bıyıklarını Kestiği İbrahim'in Saçlarını Taradı

İbrahim ikna olmadı ancak Dilek'in çok ısrar etmesi üzerine Dilek'in biraz bıyıklarını kısaltmasına izin verdi. Bunun üzerine bıyıklarını kesmeye izin vermeyen İbrahim'in saçlarını taradı. Dilek yanında getirdiği jöle ile önce ibrahim'in saçlarını jöleledi. Daha sonra ise elleri ile İbrahim'in saçlarına şekil verdi ve ikili elele programdan ayrıldı.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv