Zuhal Topal ile Evlen Benimle programına nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları nedir?

Zuhal Topal ile Evlen Benimle programına başvuru nasıl yapılır? Başvuru formu nereden temin edilir? Programa WhatsApp, Facebook, telefon, e-mail ve iletişim formu ile başvuru yapılabiliyor mu?

20 Ocak 2017 Cuma 17:58
Zuhal Topal ile Evlen Benimle programına nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları nedir?
Star TV'de sevilerek takip edilen Zuhal Topal ile Evlen Benimle hafta içi her gün 16:15'te yayınlanıyor. Zuhal Topal ile Evlen Benimle programı evlenmek isteyen gelin ve damat adaylarını buluşturmayı amaçlıyor.

Evlenmek isteyip de programa başvurmak isteyenler için her türlü kolaylık sağlanıyor. Zuhal Topal ile Evlen Benimle programına katılmak isteyenleriçin aranan tek başvuru şartı bekar olmak. Bekar olan herkes gelin yada damat adayı olarak başvuru yapabilir. Zuhal Topal tarafından sunulan Evlen Benimle programına sizde katılmak isteyenler arasındaysanız yapmanız gereken çok basit. Başvuru yaparak evliliğe ilk adımı atabilir ve kendize bulduğunuz gelin ve damat adaylarından birine de talip olabilirsiniz. 

Programa isterseniz talip aramak için dilerseniz de hazır gelin ve damat adaylarına talip olarak başvuru yapabilirsiniz. Zuhal Topal ile Evlen Benimle programında sizde yer almak istiyorsanız hemen başvurunuzu yapın. Loca da yer almak ve evlenmek istiyorsanız vakit kaybetmeden başvurabilirsiniz. Hepsi birbirinden güzel gelin adayları ve yakışıklı damat adayları ile birlikte aynı programda yer almak aynı platformda evlenmek istiyorsanız Zuhal Topal ile Evlen Benimle programına başvuru yapmak ile bir başlangıç yapabilirsiniz.

Başvuru yapmak için bir kaç yol bulunmaktadır. Star TV resmi web sitesine girerek başvuru formu doldurabilir yada program iletişim numaralarını arayabilirsiniz. Ayrıca WhatsApp ve Facebook üzerinden de başvurunuzu yapabilirsiniz. Yapmanız gereken isminiz soyisminiz ile birlikte iletişim bilgilerinizi ayrıca programa ne olarak başvurmak istediğinizi belirtmeniz. Hayallerinizdeki eş adayını bulmak için gelin adayı, damat adayı yada talip olarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Size en uygun kolay bir yöntemi seçerek başvurunuzu tamamlayabilir ve hayallerine kavuşmak için bir başlangıç yapabilirsiniz. 

Evlen Benimle programına katılarak kendi kriterlerinizi iletebilir ve taliplerinizi bekleyebilirsiniz. Size gelen talip yada taliplerden birinden elektirik almanız aşka yelken açmanız yeterli olacaktır. Sonrasında hayalinizdeki evliliği yapabilir ve eşinizi bulabilirsiniz.

Zuhal Topal ile Evlen Benimle başvuru bilgileri
Zuhal Topal Whatsapp başvuru no:0542 830 30 30
İletişim no:0212 300 18 18
http://www.startv.com.tr/program/zuhal-topalla/basvuru
https://www.facebook.com/Zuhal-Topalla-%C4%B0zdiva%C3%A7-Ba%C5%9Fvuru-Sayfas%C4%B1-1159791964035678/

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv