NBA All Star 2017 basketbol maçı ne zaman? Hangi kanalda ve hangi takımlar oynayacak?

NBA All Star 2017 dev basketbol karşılaşması ne zaman? NBA All Star 2017 hangi kanalda yayınlanacak? NBA All Star'da hangi takımlar maç yapacak? NBA All Star'da kimler oynayacak? İşte tüm detaylar...

21 Ocak 2017 Cumartesi 01:32
NBA All Star 2017 basketbol maçı ne zaman? Hangi kanalda ve hangi takımlar oynayacak?

NBA All Star 2017 dev basketbol maçı Şubat 2017'de gerçekleşecek. Basketbol sevenler karşılaşmayı dört gözle bekliyorlar. NBA All Star 2017'de hangi takımlar oynayacak? NBA All Star 2017 hangi kanalda naklen canlı olarak yayınlanacak? NBA All Star 2017 dev basketbol maçında imler oynayacak? Oynayacak takımlar belirlendi mi?

Basketbol tutkunlarının merakla beklediği NBA All Star 2017 karşılaşması hakkındaki detaylar belli olmaya başladı. Doğu ve Batı takımları bu yıl New Orleans kentinde gerçekleşecek. Smoothie King Center'da oynanacak olan All Star mücadelesi 19 Şubat Pazar günü gerçekleşecek.

NBA All Star tutkunları 2017 karşılaşması hakkında yapılan açıklamalarla heyecanlandı. 19 Şubat Pazar günü gerçekleşecek olan karşılaşmaya bu yıl New Orleans kenti ev sahipliği yapacak. Doğu ve Batı takımlarının nefes kesen mücadelesi sabırsızlıkla bekleniyor.

Batı ve Doğu takımlarının en iyilerinden oluşan yıldızlar topluluğunun mücadelesi NBA All Star 2017 heyecanı yakında başlıyor. Basketbol'un en güzel örnekleri dünyanın ilgi odağı olmaya devam ediyor. NBA All Star 2017 hakkındaki detaylar belli olmaya başladı. Karşılaşma 19 Şubat Pazar günü ABD'nin New Orleans kentindeki Smoothie King Center ev sahipliğinde başlayacak.

NBA ALL STAR HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Basketbol tutkunları şimdiden NBA All Star karşılaşmasının yayınlanacağı kanalı merak ediyor. NBA All Star karşılaşmasını Türkiye'de yayınlayacak olan kanal konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Karşılaşmanın yayınlanacağı kanal belli olur olmaz haberimizde yerini alacak.

TAKIMLARIN İLK 5'LERİ AÇIKLANDI

NBA All Star karşılaşmasında ilk 5'ler belli oldu. Oyuncular belirlenirken yüzde 50 izleyiciler, yüzde 25 basın mensupları, yüzde 25'de oyuncular ve teknik ekiplerin oyu dikkate alındı. Yapılan oylama sonucuna göre ilk 5'ler belirlenmiş oldu.

DOĞU KONFERANSI OYUNCULARI

Basında yer alan açıklamalara göre NBA All Star mücadelesinin Doğu Konferansı takımında yer alan isimler şu şekilde açıklandı:
*LeBron James (13'üncü kez)
*Giannis Antetokounmpo (İlk kez)
*Jimmy Butler (3'üncü kez)
*DeMar DeRozan (3'üncü kez)
*Kyrie Irving (4'üncü kez)

BATI KONFERANSI OYUNCULARI

*Kevin Durant (8'inci kez)
*Kawhi Leonard (2'inci kez)
*Anthony Davis (4'üncü kez)
*Stephen Curry (4'üncü kez)
*James Harden (5'inci kez)

YEDEK OYUNCULARIN AÇIKLANACAĞI TARİH BELLİ OLDU

NBA All Star maçında Doğu ve Batı Karmalarında yer alacak yedişer yedek oyuncunun isimleri, 26 Ocak'ta duyurulacak. Bu oyuncular, NBA'de takım çalıştıran 30 başantrenörün oylarıyla seçilecek.
BİLDİRİ: Video sadeleştirilmiş site sürümünde çalışmamaktadır. Haber altında Tam Sürüme Geç tuşuna basarak videoyu izleyebilirsiniz.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv