Sony, Xperia kullanıcıları için yayınladığı Android 7.0 Nougat güncellemesini geri çekti!

Sony Xperia kullanıcılarına kötü haber geldi. Sony, Xperia'nın bazı modelleri için yayınladığı Android 7.0 Nougat güncellemesini geri çekince Xperia kullanıcıları tepki gösterdi.

21 Ocak 2017 Cumartesi 04:17
Sony, Xperia kullanıcıları için yayınladığı Android 7.0 Nougat güncellemesini geri çekti!
Sony Xperia kullanıcılarına kötü haber geldi. Sony, Xperia'nın bazı modelleri için yayınladığı Android 7.0 Nougat güncellemesini geri çekince Xperia kullanıcıları tepki gösterdi.

Xperia Z3+ ve Xperia Z4 Tablet modelleri için gelecek olan güncelleme derhal geri çekildi.

Akıllı telefon dünyasında yaşanan yeni gelişmelerin yanı sıra Xperia Z3+ ve Xperia Z4 Tablet modelleri için gelecek olan Android 7.0 Nougat güncellemesi cihazlara gelmeye hazırlanırken şirket tarafından güncellemenin sunuculardan yayınlandıktan hemen sonra geri çekildi. Xperia Z3+ ve Xperia Z4 Tablet modelleri için hazırlık aşamasında olan ve kullanıcılara sunulacak olan yeni Android 7.0 Nougat güncellemesinin bu konuda geri çekilmesinin nedeni olarak herhangi bir açıklama yapılmaması ise akıllara ''Samsung'a mı özendi de geri çekti?'' sorularını akıllara getirdi.

Xperia Z3+ ve Xperia Z4 Tablet Sorunlu mu?

Xperia Z3+ ve Xperia Z4 Tablet modelleri için kullanıcılar ise şirketi yerle bir edecek tepkiler göstererek ''artık bizi yıldırdınız, Sony her bir cihazında güncelleme vereceğim diyor vermiyor yada hiçbir şekilde güncellemeyi vermeyecek olduğunu dile getirerek bizleri mağdur ediyor, şirket bizleri yakın zaman içerisinde kaybedecek ve bir daha geri kazanamayacak!'' açıklaması yaparak güncelleme sorunlarının Xperia Z3+ ve Xperia Z4 Tablet modellerini etkilesin veya etkilemesin Apple marka veya Samsung marka cihazlara geçiş sağlayacak olduklarına değindi. Xperia Z3+ ve Xperia Z4 Tablet modelleri için güncelleme sorunlarının söz konusu olup olmayacak olduğu bilinmiyor ancak her zaman Sony tarafından yapıldığı üzere aynı davranışın yine sergilendiği ve tüm sunuculardan güncellemelerin geri çekildiği ifade edildi. Akıllı telefon sahipleri olayı şaşkınlık ile karşılarken Xperia Z3+ ve Xperia Z4 Tablet kullanıcıları ise şirketin bu durumunu kınadı.

Xperia kullanıcılarına kötü haber!
Sony,birkaç gün önce kullanıcılarına sunmaya başladığı Android 7.0 Nougat güncellemesini geri çekti. İşte güncellemenin geri çekildiği Xperia cihazları...

Sony’nin Xperia Z5, Xperia Z5 Premium, Xperia Z3+ ve Xperia Z4 Tablet cihazları için Android 7.0 güncellemesini sunuculardan geri çektiği ve askıya aldığı söyleniyor. 32.3.A.0.372 yapı numaralı güncellemenin artık Sony’nin sunucularında olmadığı belirtiliyor.

Sony’nin güncellemeyi hangi nedenden dolayı çektiği bilinmiyor. Şirketin güncellemede yaşanan bazı sorunlar sebebiyle bu kararı aldığı söyleniyor. Sony, tarafından yaşananlarla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv