İşte Benim Stilim Bahar Candan kimdir? Nihan Candan'ın neyi oluyor?

İşte Benim Stilim Bahar Candan kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, saç ve göz rengi nedir? Mesleği ve eğitimi nedir? Biyografisi ve hayatı... Survivor’ın eski yarışmacılarından Nihan Candan'ın kardeşi İşte Benim Stilim Bahar Candan hakkındaki tüm detaylar haberimizde...

22 Ocak 2017 Pazar 01:11
İşte Benim Stilim Bahar Candan kimdir? Nihan Candan'ın neyi oluyor?
Bahar Candan, İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlü olmuştur. Adından çok defa söz ettiren genç ve güzel kız halen konuşulmaya deva ediyor. Seslendirdiği şarkıyla da dikkatleri üzerine toplayan Bahar Candan, Survivor’ın eski yarışmacılarından Nihan Candan'ın da kardeşidir.

İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan, adından söz ettirmeye devam ediyor. TV 8'de yayınlanan son zamanların en çok konuşulan yarışmalarından olan Bahar Candan, son olarak seslendirdiği şarkıyla gündeme geldi. Peki, bir moda yarışmasıyla tanınan ve ilginç konuşma tarzıyla dikkat çeken Bahar Candan kimdir?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 tarihinde İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarından itibaren son derece zeki olduğunu ailesine kanıtlayan ve bu anlamda kendisini ciddi anlamda ileriye götürmeyi hedefleyen Candan, o yaşlarda okumaya çok ciddi anlamda meraklıydı ve kendisini sürekli geliştirme çabası içerisine girdi.

Başarılar ile dolu geçen eğitim hayatının ardından Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünü kazanan Candan, eğitim hayatını başarılı bir şekilde ilerletebilmek adına burada çok ciddi anlamda adımlar atmakta ve aynı zamanda kısa zaman içerisinde yeni araştırmalar üzerinde de durmaktadır. Hayalindeki mesleklerden birisi avukatlıktır.

İŞTE BENİM STİLİM BAHAR CANDAN'IN BİYOGRAFİSİ

İşte Benim Stilim Bahar Candan Doğum Yeri: Mersin

Bahar Candan Doğum Tarihi: 1998

Bahar Candan Saç Rengi: Siyah

Bahar Candan Göz Rengi: Kahverengi

Bahar Candan Boyu: 1,73

Bahar Candan Kilosu: 56

Bahar Candan Mesleği: Öğrenci

İşte Benim Stilim Bahar Candan Eğitimi: Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencisi

NİHAL CANDAN’IN KARDEŞİ OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUNUZ?

Bahar Candan, aynı zamanda kısa zaman içerisinde Türkiye’nin gözü önüne çıkan ve Survivor yarışmasına da katılmış olan Nihal Candan’ın kız kardeşidir. Nihal Candan, İşte Benim Stilim All Star yarışmasında ikinci olmuştur.

Zaman içerisinde Acun Ilıcalı tarafından düzenlenmiş olan Survivor yarışmasına da katılarak boy gösterme şansına sahip olmuştur.

TÜRKİYE ONU İŞTE BENİM STİLİM İLE TANIDI

Bahar Candan ismini kısa bir zaman dilimi içerisinde tüm Türkiye’nin duymasına imkan tanıyan proje TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan İşte Benim Stilim programı oldu. 6.sezonu yayınlanan ve izleyenleri her sene olduğu gibi bu senede ekran başına kilitleyen projenin en önde gelen ve ilgi gören isimlerinden birisi Bahar Candan olmuştur.

Ablası gibi kendisi de İşte Benim Stilim programına katılmıştır ve programın daha şimdiden en çok konuşulan isimlerinden birisi olarak dikkat çekmiştir. Eğitim hayatına hali hazırda devam eden ve programda baş gösteren Bahar Candan, ablası gibi çok iddialı bir yarışmacı olarak dikkatleri çekiyor.

İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan, konuk olduğu programlarla da sık sık gündeme geliyor. Zaman zaman sivri dili nedeniyle İşte Benim Stilim jüri üyelerini kızdıran Bahar Candan, son olarak Renkli Sayfalar’a konuk oldu. Programa sesi ve söylediği şarkı damga vurdu. Peki, İşte Benim Stilim ve Survivor’ın eski yarışmacılarından Nihan Candan’ın kardeşi olan Bahar Candan kaç yaşında, ne işle meşgul? İşte, hakkında merak edilenler!

Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurken Erez’in jür üyeliğini üstlendiği İşte Benim Stilim yarışmasının podyumunda boy gösteren isimlerden olan Bahar Candan, 19 yaşında. Tam adı Fatma Bahar Candan olan 1997 doğumlu genç yarışmacı, ablası gibi Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyor ve diğer aile bireyleri gibi avukat olmak istiyor.

FİNALDE KAYBETMİŞTİ

İşte Benim Stilim'in bir önceki sezonunda finale kalan Bahar Candan, ödülü son anda kaçırmış, SMS oylaması sonucunda Yeşim Aydın birinci olmuştu. Finalde kaybeden Bahar Candan sert sözler söyleyip stüdyoyu terk etmişti. Genç yarışmacının Yeşim Aydın'ı kutlamadığı gibi arkasını dönüp gitmesi uzun süre konuşulmuştu. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv