İrfan Değirmenci'den Doğan Holding'e dava!

Referandumda yeni anayasa ve başkanlık sistemi için hayır oyu vereceğini açıklamasının ardından işinden olan İrfan Değirmenci, Doğan holding'in dava açmaya hazırlanıyor.

18 Şubat 2017 Cumartesi 13:40
İrfan Değirmenci'den Doğan Holding'e dava!

Referandumda başkanlık ve yeni anayasa için hayır oyu vereceğini açıklayan İrfan Değirmenci işinden olmuştu. Doğan Holding Değirmenci'yi tarafsızlık ilkelerine uymadığı gerekçesiyle kovmuştu. Ancak yine Doğan Holding'de tarafını belli ettiği halde kovulmayanların olması ve İrfan Değirmenci'nin işinden atılması büyük yankı uyandırmıştı. 

Değirmenci, Doğan Medya’nın tazminat için “susma şartı” koyduğunu öne sürdü.

MedyaRadar'da yer alan habere göre kişisel Twitter hesabından 20 madde ile referandumda neden 'hayır' oyu kullanacağını açıklamasının ardından "Sosyal medyada yazdığı mesajlarla, açıkça kamuoyu gündeminde tartışılan bir konuda taraf olduğu" iddiasıyla Kanal D'deki işine son verilen İrfan Değirmenci, tazminat hakkı için Doğan Holding'e dava açacağını duyurdu.

Değirmenci, Doğan Medya’nın tazminat için “susma şartı” koyduğunu öne sürdü. Değirmenci, hakkını mahkemede arayacağını dile getirdi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv