Işın Karaca 105 kiloydu, şimdi 60 kilo!

Şarkıcı Işın Karaca, Niğde küçültme ameliyatı ile 105 kg'dan 60 kg'a düştü. Karaca artık 36 beden giydiğini belirtti.

14 Şubat 2017 Salı 16:16
Işın Karaca 105 kiloydu, şimdi 60 kilo!

Şarkıcı Işın Karaca, Niğde küçültme ameliyatı ile 105 kg'dan 60 kg'a düştü. Karaca artık 36 beden giydiğini belirtti. 

Tüp mide ameliyatının ardından 105 kilodan 60 kiloya düşen Işın Karaca bu değişimi sonrası nikah masasına oturdu. 36 bedene inen Karaca, “Artık istediğimi giyiyor ve sağlıklı yaşıyorum” dedi.

Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın haberine göre Türk pop müziğinin güçlü yorumcusu Işın Karaca sahnedeki başarısı kadar bir yıldır verdiği kilolarla da dikkatleri çekmeyi başardı.

İnsülin iğnesiyle çıktı

Müzik dünyasına girdiği günlerde fazla kiloları ile eleştirilerin hedefi olan Karaca, tüp mide ameliyatının ardından verdiği kilolarla mankenlere taş çıkartacak vücuda ulaştı.

Işın Karaca şişmanların da sahnede şarkı söyleyebileceğini yıllarca ispatladığını dile getirirken, "Sahneye insülin iğnesi olup çıkıyordum, tansiyonum hep 22, ayrıca yoksunluk içerisinde yaşıyordum. Karar verdim ve ameliyat oldum" sözleri ile yeni imajının serüvenini açıkladı. Ameliyatın ardından 105 kilodan 60 kiloya inen ve yeni bir evliliğe imza atan Karaca, bu değişimi sonrası nikah masasına da otururken 36 bedene düşmeyi başardı.

Sahnelerde artık sesi kadar güzelliği ile de dikkat çeken Işın Karaca, "En çok giyim yoksunluğundan kurtuldum. İsteğimi giyiyor ve sağlıklı yaşıyorum" dedi.

Işın Karaca yıllarca şişmanların da sahneye çıkabileceğini ispatladı, kilosu 105 ve üzeriydi. Sahnelerde artık sesi kadar güzelliği ile de dikkat çeken Işın Karaca, "En çok giyim yoksunluğundan kurtuldum. İsteğimi giyiyor ve sağlıklı yaşıyorum" diyor.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv