“Kısmetse Olur” Merve Kovancı kimdir? Merve'nin babası mı öldü?

“Kısmetse Olur” programının adaylarından olan Merve Kovancı kimdir? 8 Şubat Çarşamba günü Merve Kovancı babasının ölüm haberini alıyor. Babası neden öldü? Babası gerçekten öldü mü?

07 Şubat 2017 Salı 20:19
“Kısmetse Olur” Merve Kovancı kimdir? Merve'nin babası mı öldü?

Kısmetse Olur” programının adaylarından olan Merve Kovancı kimdir? 8 Şubat Çarşamba günü Merve Kovancı babasının ölüm haberini alıyor. Babası neden öldü?

“Kısmetse Olur” 8 Şubat Çarşamba bölümünde gelin adaylarından Merve Kovancı babasından gelen ölüm haberi ile yıkılıyor. Merve Kovancı kimdir?

“Kısmetse Olur” yeni bölümünde büyük bir şok yaşanıyor. “Kısmetse Olur” gelin adaylarından Merve Kovancı babasının ölüm haberi ile sanki yıkılıyor. “Kısmetse Olur” Merve Kovancı kimdir?

“Kısmetse Olur” evinde 8 Şubat Çarşamba gününde büyük bir şok yaşanıyor. “Kısmetse Olur” gelin adaylarından Merve Kovancı aldığı şok haber sonrasında şaşkına uğruyor. “Kısmetse Olur” evine gelen kara haber sonrasında herkes şaşkına dönüyor.

“Kısmetse Olur” 8 Şubat Çarşamba yayınlanacak olan 353.Bölüm'de haneye gelen ölüm haberi tüm adayları derinden tesir altında bırakıyor. Kapıya gelen zarfı gelin adaylarından Sibel açıyor ve okudukları karşısında tüm adaylar büyük bir şok yaşıyor. Programa müracaat ettiğinde babasının hastalandığını ve ona kendisinin baktığını söyleyen Merve Kovancı, acı haberle yüz yüze kalıyor. Ne yazık ki kara haber tez dağılıyor ve gelin adaylarından Merve'nin babasının vefat ettiği öğreniliyor. Bu haberden sonra tüm hane matem havasına bürünüyor, bütün adaylar Merve'nin acısını paylaşıyor.

Kısmetse Olur Merve Kovancı

“KISMETSE OLUR” MERVE KOVANCI KİMDİR?

İsimi Soyadı: Merve Kovancı

Yaşı: 32 (1985 doğumlu)

Meslek: Gayrimenkul Danışmanı

Memleket: Eskişehir

Göz Rengi: Kahverengi

Saç Rengi: Siyah

Eğitim: Sanat Tarihi mezunu

“Kısmetse Olur” Merve Kovancı

Kanal D ekranlarında yayınlanan “Kısmetse Olur” isimli evlilik programına yeni dahil olan gelin adayı Merve Kovancı 1985 seneninde dünyaya gelmiştir. Sanat Tarihi mezunu olduğunu belirten “Kısmetse Olur” Merve Kovancı mesleğini yapmadığını ve uzun bir müddet gayrimenkul danışmanı olarak çalıştığını belirtmiştir.

“Kısmetse Olur” yeni gelin adayı Merve Kovancı haneye elenen yarışmacı Gizem Çukurbağlı'nın yerine geldi. Kızlar evine ilk girdiği anda yaşı konusunda gerçeği gizleyen “Kısmetse Olur” Merve Kovancı, gelin adaylarına 23 yaşında olduğunu söyledi ama sonrasında bu konu ile ilgili şaka yaptığını ve 32 yaşında olduğunu itiraf edince “Kısmetse Olur” evindeki diğer gelin adaylarının reaksiyonunu topladı.

“Kısmetse Olur” Hanesi'ne 15 Ocak'ta yayınlanan bölüm ile dahil olan “Kısmetse Olur” Merve Kovancı, haneye aşk yaşamak için girdiğini ve aklındaki güvey adayının Akın Kırıkkayaoğlu olduğunu belirtti.

“Kısmetse Olur” yarışmasında kendisine en yakın adayın Akın olduğunu belirten Merve Kovancı, “Kısmetse Olur” Akın 'ın efendi kişiliğinden etkilendiğini söyledi.

“Kısmetse Olur” yarışmasına katılan “Kısmetse Olur” Merve Kovancı'nın önceden de ekranlara tanıdık bir isim olduğu ortaya çıktı.

Merve Kovancı, uzun bir müddet önce Show TV ekranlarında yayınlanan ve jüri azalığında Hakan Akkaya'nın bulunduğu Bugün Ne Giysem? isimli moda yarışmasına da katılmış isimlerden biridir.

Anahtar Kelimeler: merve kovancıkısmetse olur

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv