O Ses Türkiye 19 Ocak Perşembe kim elendi? kazanan kim?

O Ses Türkiye, TV 8'in sevilen yarışma programlarından birisi. Son bölümde kim elendi. O Ses Türkiye 19 Ocak Perşembe 2017 kim elendi belli oldu.

20 Ocak 2017 Cuma 17:21
O Ses Türkiye 19 Ocak Perşembe kim elendi? kazanan kim?
O Ses Türkiye'de dün kim elendi? O Ses Türkiye 19.01.2017 tarihinin elenen ismi kim oldu? O Ses Türkiye'de hangi yarışmacılar tur atladı? O Ses Türkiye 19 Ocak bölümde neler yaşandı? Hepsi haberimizde....

O Ses Türkiye 19 Ocak TV 8 Son Bölüm hangi yarışmacı turu kim elendi suali yanıtını buldu. Yarışmanın favorisi Toprak kardeşler turu atladı. O Ses Türkiye 19 Ocak Birebir eşleşme neticeleri nasıl meydana geldi? 
19 Ocak O Ses Türkiye Kim Elendi Hangi Yarışmacı turu atladı?

O Ses Türkiye 19 Ocak 2017 Perşembe günü yayınlanan yeni bölümde kim elendi ve hangi yarışmacı turu atladı sualleri merak ediliyor. Yarışmacıların performansları yeniden O Ses Türkiye 19 Ocakta'ki programda solukları kesti. Jüri azaları programda her vakitkinden daha fazla zorlanarak karar verirken tektar tekrar düşünmek zorunda kaldı.

19 Ocak O Ses Türkiye Birebir Eşleşme Neticeleri

Ferdi Akçaylı ile Hasan Karadaş Birebir eşleşmesinde Sibel Can Hasan Karadaş'ı seçti ve Hasan Karadaş bir üst tura çıktı.

Yelena Şelkunova ile İdil Ağaoğlu Birebir eşleşmesinde Gökhan ve Hakan Yelena Şelkunova'yı seçti ve Yelena bir üst tura çıktı.

Nişana Alimova ile Hamdi Han Karakılıç Birebir eşleşmesinde Sibel Can Nişana Alimova'yı seçti ve Nişana Alimova bir üst tura çıktı.

Elit Top ile Kurtuluş Yazar Birebir eşleşmesinde Murat Boz Kurtuluş Cihan Yazar'ı seçti ve Kurtuluş bir üst tura çıktı.

Mehmet Tagıyev ile Pervaz İbrahimli Birebir eşleşmesinde Sibel Can Mehmet Tagıyev'i seçti ve Mehmet Tagıyev bir üst tura çıktı.

Toprak Kardeşler ile Saeid Dastrani Birebir eşleşmesinde Murat Boz Toprak Kardeşler'i seçti ve Toprak kardeşler bir üst tura çıktı.

Sinan Üzer ile Rıza Bayramiş Birebir eşleşmesinde Sibel Can Rıza Bayramiç'i seçti ve Rıza Bayramiç bir üst tura çıktı.

Onurhan Aydın ile Ömer Ayhan Birebir eşleşmesinde Murat Boz Onurhan Aydın'ı seçti ve Onurhan Aydın bir üst tura çıktı

Emre Babayiğit ile Nurettin Üsküp Birebir eşleşmesinde Hadise Nurettin Üsküp'ü seçti ve Nurettin Üsküp bir üst tura çıktı.

Armador ile Ahmet Gök Birebir eşleşmesinde Murat Boz Armador'u seçti ve Armador bir üst tura çıktı.

Suami Ramirez ile Beyza Çetinkaya Birebir eşleşmesinde Gökhan ve Hakan Suami Ramirez'i seçti ve Suami Ramirez bir üst tura çıktı

Sercan Budak ile Begüm Bal Birebir eşleşmesinde Gökhan ve Hakan Begüm Bal'ı seçti ve Begüm Bal bir üst tura çıktı.

Emre Burak Doğan ile Cem Çınar Birebir eşleşmesinde Sibel Can Emre Burak Doğan'ı seçti ve Emre Burak bir üst tura çıktı.

Hasan Özege ile Aleyna Talınlı Birebir eşleşmesinde Hadise Aleyna Talınlı'yı seçti ve Aleyna bir üst tura çıkan isim oldu.

Abuhava Hüsran Karaca ile Asım Kara Birebir eşleşmesinde Murat Boz Asım Kara'yı seçti ve Asım Kara bir üst tura çıktı.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv