O Ses Türkiye Son bölüm izle - 27 Kasım O Ses Türkiye Youtube

O Ses Türkiye Son bölüm izle - 27 Kasım O Ses Türkiye Youtube bölümlerini izleyebilirsiniz bugün oldukça eğlenceli bir bir bölüm ile karşımızda sizlerde izlemek istiyorsanız buyrun acunn.com sitesinden izleyebilirsiniz.

27 Kasım 2016 Pazar 23:19
O Ses Türkiye Son bölüm izle - 27 Kasım O Ses Türkiye Youtube

O Ses Türkiye Son bölüm izle - 27 Kasım O Ses Türkiye Youtube bölümlerini izleyebilirsiniz bugün oldukça eğlenceli bir bir bölüm ile karşımızda sizlerde izlemek istiyorsanız buyrun acunn.com sitesinden izleyebilirsiniz.   O Ses Türkiye Yuliva Rolling in the Performansı - Kimi Seçecek ? O Ses Türkiye Yuliva Rolling in Performansı İzleyin bugünün bana göre renkli yarışmacılarından bir tanesi sizlerde beğeneceksiniz.  Bu Akşam henüz şuana kadar pek jüriyi döndüren yarışmacı olmadı 23 yaşında ve ukranyalı olan yarışmacımız sanıyorum döndürecek jürileri hem kendini denemek hemde Türkiyede olan erkek arkadaşı ile yeni birşeyler denemek için katılmış. 

O Ses Türkiye İlyas Ekinci Zolf Performansı - Kimi Seçecek ? O Ses Türkiye  Zolf Performansı İzleyin bugünün bana göre renkli yarışmacılarından bir tanesi sizlerde beğeneceksiniz. 

 İlyas Ekinci mardinde üniversitede okuyan ve jürileri döndermeyi başaran yarışmacı kış kardeşlerinin sesinin güzel olduğunu söylüyor Diyarbakırdan geliyor ve Mimarlık okuyor biraz zor bir meslek olduğunu ve müzik ile uğraştığı için okulu uzatmış burada başarılı olursam müziğe yönelecem diyen yarışmacı kendine güveniyor ve müziği sahnede çok güzel icra edeceğim diyor. 

 

 

O Ses Türkiye Mehmet Şahin Babuba Performansı - Kimi Seçecek ? O Ses Türkiye Mehmet Şahin Babuna türkü Performansı İzleyin bugünün bana göre renkli yarışmacılarından bir tanesi sizlerde beğeneceksiniz.  

Mehmet Şahin Hakkında Paylaşabileceğimiz Bilgiler ; 

24 Yaşındaki Mehmet Şahin şimdiki yarışmacımız Mehmet'in müziğe olan ilgili aileden gelmiş dedesi ve amcası bağlama çalıyormuş onlardan kendisine geçmiş ve ablasının teşviği ile yarışmaya katılmış ilk defa ayakta şarkı söyleyeceği için heyecanı ve korkusu varmış bakalım beğenecekmisiniz ? 

 

O Ses Türkiye Kaan Emre Yıldırım Performansı - Kimi Seçecek ? O Ses Türkiye Kaan Emre Yıldırım yabancı şarkı Performansı İzleyin bugünün bana göre renkli yarışmacılarından bir tanesi sizlerde beğeneceksiniz. Şimdi ise Kaan Emre Yıldırım isimli yarışmacı yarışmaya katılıyor sahne almış ve küçük çiftlik parkta çalmış biraz heyecan var diyor profosyonel sanatçıların karşısında olmak heyecan veityor diyen yarışmacı bakalım jüriyi döndürebilecekmi ? Hangi performansı sergileyecek  

 

 

O Ses Türkiye Osman Can Üstündağ Veda Makamı Performansı - Kimi Seçecek ? O Ses Türkiye Osman Can Üstündağ Veda MakamıPerformansı İzleyin bugünün bana göre renkli yarışmacılarından bir tanesi sizlerde beğeneceksiniz. 

 

Şimdi sıradaki yarışmacı Osman Can Üstündağ 11 ay önce kaza geçirmiş ve 11 gün yoğun bakımda kalmış 3. derece yanıklar ile şimdi sağlıklı bir hale geldiği için şükreden daha önce 2 defa katılan ve bu sefer 3. kez olan Osman bakalım bizlerin beğenisini kazanıp aynı zamanda jüri üyelerin döndürebilecek mi ? 

 

 

O Ses Türkiye Cansu Eylül Taş Delikanlım Performansı - Kimi Seçecek ?  O Ses Türkiye Cansu Eylül Taş Delikanlı Performansı İzleyin bugünün bana göre renkli yarışmacılarından bir tanesi sizlerde beğeneceksiniz. 

Bir Önceki Performansta çıkan yarışmacı ise ; 

O Ses Türkiye Ozan Işık Şelale Performansı - Kimi Seçecek ?  O Ses Türkiye Ozan Işık Şelale Performansı İzleyin bugünün bana göre renkli yarışmacılarından bir tanesi sizlerde beğeneceksiniz. O Ses Türkiye yarışmacılarından ozan ışık 30 yaşında ve küçük yaşlarından beri trompet ve müzik öğretmenliği isteyen Ozan müziği hobi olarak yapıyor bugün ise o ses türkiye yarışmasına katılıyor peki kimler dönecek ve kim seçecek ? Önemli bir şey olduğunu söyleyen ozan ali abim ve arkadaşlarım için geldim ve onlar için çıkıyorum dedi şimdi ise sizlerle olacak umarım beğenirsiniz oldukça beğeni kazanacağını düşünüyorum bende. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv