Survivor yarışmacısı olan Denisa Gültekin kimdir? Sörvayvır 2017 Denisa elendi mi?

Survivor 2017'nin en gözde isimleri arasında yer alan genç yarışmacı Denisa Gültekin elendi mi? Elenecek isimler arasında mı yer alıyor? Denisa Gültekin kimdir? Yaşı kaç? Boyu, kilosu, saç ve göz rengi nedir? İşte Denisa hakkındaki detaylar...

31 Ocak 2017 Salı 01:27
Survivor yarışmacısı olan Denisa Gültekin kimdir? Sörvayvır 2017 Denisa elendi mi?
Survivor 2017'nin en gözde isimleri arasında yer alan Denisa Gültekin elendi mi? Elenecek isimler arasında mı yer alıyor? Denisa Gültekin kimdir?

Survivor Gönüllüler takımının başından beri en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi de Denisa diyebiliriz. Özellikle Fulya Şahin’in elenmesi ile ilgili bazı takım arkadaşları tarafından suçlanan Denisa ile ilgili merak edilenleri sizler için hazırladık. İşte detaylar...
TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor her bölümü ile sevenlerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Gerek Gönüllüler takımı gerek ise Ünlüler takımı ile başından bu yana büyük bir mücadelenin olduğu Survivor’ın en çok tartışılan isimlerinden bir tanesi de Denisa oldu.

Fulya Şahin’in elenmesinin ardından çok tartışılan Denisa dokunulmazlık oyunu kaybedilince ismi çıkan yarışmacı oldu. Denisa’nın elenip elenmediği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Survivor Denisa kimdir?

Sosyal medyada oldukça aktif olan ve yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Denisa tanıtım fragmanında “ Adada yılan mı var? Ben zaten evde besliyorum açıklaması ile dikkatleri üzerine çekmişti”

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Denisa Bikini Fitness şampiyonalarında 3 şampiyonluğu vardır.

Sosyal medyada takipçileri günden güne artmaya devam eden Deisa Gültekin aylar sürecek olan Survivor macerasının öne çıkan isimlerimden bir tanesi olmayı başardı.

Denisa’nın yarışma öncesi son sözleri şunlar oldu,” Artık zamanı geldi...Gidiyorum... Beni seven, destekleyen o güzel kalplerinizi yanımda götürerek..... Orda desteğinizi, varlığınızı hissetmek bana daha da güç verecek. Şimdi olduğu gibi. İyi ki varsınız sizi seviyorum.”

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv