THY'nin yeni reklam yüzü oyuncu Morgan Freeman oldu!

Türk Hava Yolları (THY)'nın bu yıl yeni reklam yüzü Oscar ödüllü oyuncu Morgan Freeman oldu. 2017 senesinde THY'yi Morgan Freeman tanıtacak.

20 Ocak 2017 Cuma 13:32
THY'nin yeni reklam yüzü oyuncu Morgan Freeman oldu!

Oscar ödüllü oyuncu Morgan FreemanTürk Hava Yolları (THY)'nın 2017 yılında reklam yüzü olacak. THY'nin ABD tanınmak için bu isimle anlaştığı belirtildi.

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi olma ünvanını elinde bulunduran Türk Hava Yolları (THY) yeni bir atakla bu yıl anlaştığı reklam yüzü olacak ismi duyurdu. Medyada yer alan haberlere göre THY, yeni senede reklam yüzü olarak Oscar Ödüllü oyuncu ve kaptan olan Morgan Freeman ile anlaştı. Freeman ile çekilecek olan ilk reklam filminin Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'de 5 Şubat tarihinde tertip edecek olan Milli Futbol Ligi finali ‘Super Bowl' karşılaşmasında yayımlanacağı dile getirildi.

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) tanınırlığını artırmayı amaçlayan THY, 2017 senesi için yeni reklam yüzü ile anlaştı. Buna göre THY, Morgan Freeman ile Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'de tanınırlığını artırmak için çalışacak. İlk çekilecek olan reklam filminin Amerikan Milli Futbol Ligi karşılaşması ‘Super Bowl' sırasında yayınlanması bekleniyor. Bu sayede 5 Şubat tarihinde Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'de yayımlanacak ilk reklam filmini milyonlar izleyecek.

5 MİLYON DOLARLIK TANITIM

Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilecek olan tanıtım çalışması dahilinde Super Bowl'da reklam filmi yayımlanacak. Super Bowl, tarihin en kazançlı spor organizasyonu olarak tanımlanıyor. Geçen sene yapılan organizasyonda şirketlerin 30 saniyelik TV reklamı için 5 milyon dolar ödediği dile getiriliyor.

THY, geçtiğimiz yılda da Super Bowl etkinliğinde tanıtım faaliyeti yapmıştı. Batman v. Superman filminin oyuncuları olan Ben Affleck ve Jesse Eisenberg'ün rol aldığı iki değişik reklam filmi ile ‘THY' markasını milyonlara duyurulmuştu.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv