Karabükspor ile Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta naklen yayınlanacak? Şifresiz bedava canlı yayın verilecek mi?

Karabükspor ile Galatasaray karşılaşması ne zaman ve hangi kanalda oynanacak? Spor Toto Süper Lig 18. hafta Karabükspor ve Galatasaray maçı ücretsiz canlı yayında verilecek mi? Bein Sports, Karabükspor ile Galatasaray maçını şifresiz mi yayınlayacak?

21 Ocak 2017 Cumartesi 02:29
Karabükspor ile Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta naklen yayınlanacak? Şifresiz bedava canlı yayın verilecek mi?

Karabükspor ve Galatasaray hangi kanalda ve saat kaçta ne zaman yayınlanacak? Karabükspor ve Galatasaray maçı bedava şifresiz canlı olarak verilecek mi? Ücretsiz ve şifre olmadan Karabükspor ve Galatasaray maçını izlemek mümkün mü?

Spor Toto Süper Lig 18. hafta maçında Karabükspor sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Karabükspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Karabükspor Galatasaray maçı şifresiz mi?

Spor Toto Süper Lig 18. hafta maçında Karabükspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Karabükspor Galatasaray maçını beIN Sports ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk adaylarından Galatasaray deplasmanda Karabükspor ile karşılaşıyor. 21 Ocak Cumartesi saat 19.00'da oynanacak olan Karabükspor Galatasaray maçını hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Dr.Necmettin Şeyhoğlu stadında oynanacak olan Karabükspor Galatasaray maçı beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Süper Lig'de geçen hafta sahasında Akhisar Belediyespor'u 1-0 deviren Karabükspor 21 puanla 11. sırada yer alıyor. Karabükspor'da Poko, Traore ve Yatabare ülkelerinin milli takımında; Rybka, Zec ve Skulason ise sakat. Galatasaray'da son hafta maçında deplasmanda Konyaspor'u 1-0 devirdi ve liderin 3 puanla gerisinde 36 puanla 3. sırada yer alıyor. Galatasaray'da Chedjou kırmızı ve Sneijder sarı kart cezalısı; Eray, Cavanda, Serdar, ve Koray ise sakat.

İki takım arasında 22 Ağustos 2016 tarihinde oynanan ilk devre maçını Galatasaray sahasında 1-0 kazanmıştı.

KARABÜKSPOR - GALATASARAY

Tarih: 21 Ocak Cumartesi

Saat: 19.00

Yayın: beIN Sports

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv