Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanı çıktı mı? 73. bölüm full reklamsız tek part nasıl izlenir?

TRT1'de reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisi izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Diriliş Ertuğrul son bölüm izle, dizinin 73. bölümü tek part hd kalitesinde seyret...

21 Ocak 2017 Cumartesi 02:22
Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanı çıktı mı? 73. bölüm full reklamsız tek part nasıl izlenir?
Diriliş Ertuğrul dizisi izleyiciyi Çarşamba akşamları ekrana kilitleyerek reyting rekoru kırıyor. Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam 73. bölümü ile ekranlara geldi. İzleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatan Diriliş Ertuğrul son bölümü ile büyük beğeni topladı. Diriliş Ertuğrul 73. bölümü izlemek için doğru adrestesiniz. Diriliş Ertuğrul 73. bölümün tamamını nasıl izleyebileceğinize ilişkin tüm bilgileri bu başlık altında bulabilirsiniz. İşte Diriliş Ertuğrul 73. bölüm tek parça izle başlıklı haberimiz...

Çarşamba akşamlarını en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam yine heyecan dolu anlar yaşattı. Diriliş Ertuğrul 73. son bölümünü izleyen vatandaşlar gelecek bölümüde merakla bekliyorlar. Öte yandan Diriliş Ertuğrul 73. bölümü izleyemeyenler ve yeniden istemek isteyenler doğru adresteler. Yeni bölümü kaçıran izleyiciler için Diriliş Ertuğrul 73. bölümün tamamını izleme yolunu bu başlık altında derledik. Diriliş'in bu bölümünde neler yaşandı? Ertuğrul Bey Tekfur'un kurduğu pusudan kurtuldu mu? İşte Diriliş Ertuğrul 73. bölüm izle başlıklı haberimiz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 73. SON BÖLÜM İZLE

Diriş Ertuğrul'un 18 Ocak Çarşamba günü yayınlanan son bölümünü nasıl izleyebileceğiniz hakkında detaylı bilgileri hazırladık. Diriliş Ertuğrul'un 73. bölümünü tek parça halinde izlemek için TRT 1 sitesini ziyaret edebilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 74.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Diriliş Ertuğrul 74.bölümünde Vasilyus Ertuğrul bey için hain planını devreye sokar. Ertuğrul bey ise yine olabilecek tuzaklara karşı çare bulmak için Artuk Bey'le fikir alışverişi yapar. Ertuğrul bey ile Tekfur'un anlaşması Emir Saadettin'in canını sıkar ve hana gelip ortaya fitne atmaya çalışır. Aslıhan Hatun Saadettin Köpek ile evlenmek istemediği için ağlar ama ailesine karşı gelemez. Vasilyus ise Ertuğrul Bey'e savaş açma hazırlığı içine girer.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMLERDE NELER YAŞANDI?

Diriliş Ertuğrul 73. son bölümünde Büyük bir oyun içerisine düşmüş Ertuğrul Bey ve alpları kalede mahsur kalmıştır. Düştükleri tuzaktan habersizdirler. Sultanın sulhu tesis etmekle görevlendirdiği Ertuğrul Bey şimdi savaş çıkarmakla suçlanmaktadır. Kaleden alplarıyla birlikte nasıl sağ çıkacaktır? Bu durumu haber alan Candar, Köpek ve Ural ne şekilde davranacaktır?

Her türlü tuzağı zekasıyla ve bileğinin gücüyle def etmeyi başaran Ertuğrul sultana verdiği söz gereği kılıcını kullanmamaktadır fakat düşman saldırılarını arttırmaktadır. Ertuğrul'un bu saldırılara karşı yeni stratejisi ne olacaktır?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA AŞK KIVILCIMLARI

Candar Bey'in evinde misafir olan Sadettin Köpek, Aslıhan'a karşı duygusal bir yönelim içerisindedir. Bunu farkeden Ural, Sadettin Köpek'i evliliğe teşvik eder. Saadettin Köpek ne yapacaktır?

Aşka susamış olan Bamsı'nın gönlü mucize şekilde karşısına çıkmış Helena'ya kaynar. Helena ise Bamsı'yı kendilerinin kervanına saldıran kişi olarak bilmektedir. Helena gerçeği öğrenecek midir? Bamsı'nın duyguları karşılık bulacak mıdır?

Kaynak: Sabah
Anahtar Kelimeler: dizidiriliş ertuğrul

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv