E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) karne notu sorgulaması nasıl yapılır? Veli Giriş Sistemi nasıl kullanılır?

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) karne notu sorgulama işlemi nasıl yapılıyor. Veli Giriş Stemi (VGS) kullanımı nasıl? Karneler ne zaman alınabiliyor? Sömestr tatili ne kadar sürecek? 15 tatil kaç gün? Yarıyıl tatili 30 gün olacak mı? Takdir ve Teşekkür hesaplaması nasıl oluyor? Puan kaç olmalı?

20 Ocak 2017 Cuma 17:04
E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) karne notu sorgulaması nasıl yapılır? Veli Giriş Sistemi nasıl kullanılır?

2016-2017 eğitim ve öğretim yılı tatili bugün başlıyor. 20 Ocak Cuma 2017 yani bugün karneler alınacak. E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) ile de karne notlarna bakılabilecek. E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) Veli Giriş sayfası üzerinden öğrenci notları ve karnelerde yer alan not ve puan durumları sorgulanabiliyor. Bu sene sömestr tatili 30 gün olacak mı sorusu kafaları kurcalarken, 16 gün olduğu açıklandı. 15 tatil ne zaman bitecek diye merak ediliyor. Ayrıca takdir ve teşekkür hesaplaması hakkında merak edilenler haberhizmet.com'da...

2016-2017 eğitim öğretim yılı 20 Ocak Cuma günü Karnelerin verilmesi ile sona erecek. Yoğun bir dönemin ardından aldıkları karneler ile sömestr tatiline başlayacak olan öğrenciler oldukça heyecanlı.

2016-2017 eğitim öğretim senesi 20 Ocak Cuma günü Karnelerin verilmesi ile bitecek. Yoğun bir dönemin hemen peşinden aldıkları karneler ile sömestr tatiline başlayacak olan talebeler oldukça heyecanlı. E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi talebeler ile ilgili bir hayli bilgiye sahip oluyor. Bunların en başında ise talebelerin imtihandan aldığı notlar bulunuyor. Verilen talebelerin karne notlarını eOkul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden sorgulayabilir ve öğrenebilirler.

2016-2017 eğitim öğretim senesi dönemi bitiyor 20 Ocak Cuma günü dönem tatiline girecek olan talebeler karnelerini alacak olmanın heyecanını yaşıyor. Milyonlarca talebe 15 günlük dönem tatiline çıkmak için sabırsızlanıyor. Karne notlarını merak eden talebeler ve veliler ve okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden sorgulayarak öğrenebilecekler. Bu arada talebeler takdir ve teşekkür alıp almayacaklarını puanlarını nasıl hesaplanacağını da e okul sistemi üzerinden öğrenebilmektedirler.

TAKDİR VE TEŞEKKÜR PUANI NASIL HESAPLANIR?

Dönem nihayetinde hesaplanan dersin puan vasatisi alınır ve bu vasati hesaplama yapılan dersin haftalık ders saati ile çarpılır. Tüm derslere bu işlem uygulandıktan sonra çıkan sonuçlar toplanır ve toplam ders saatine ayrılır. Böylelikle dönem ortalaması bulunur ve puana göre de hangi dokümanın kazanıldığı ortaya çıkar.

*Takdir Dokümanı için şart olan dönem not ortalaması: 85,00-100

*Teşekkür Dokümanı için gereken dönem not ortalaması: 70,00-84,99

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv