Şiddetli yağış yaşamı etkiledi

Şiddetli yağışlar yurdun bazı kesimlerinde hayatı olumsuz etkilerken, Meteoroloji daha öncesinde uyarıda bulunmuştu.

18 Ocak 2017 Çarşamba 22:43
Şiddetli yağış yaşamı etkiledi
Meteoroloji'nin şiddetli yağış bekleniyor uyarısına uyanlar şansıylı. Ancak trafiğe ve dışarıya çıkan yada çıkmak zorunda kalan vatandaşlarımız güçlük çektiler.

Yurdun bazı bölgelerini etkisi altına alan şiddetli yağmur, İzmir ve Muğla'da sel ve su taşkınlarına sebep oldu.

Yurdun batısında etkili olan aşırı yağışlar, Muğla ve İzmir'de su taşkınlarına neden oldu. Vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı.

Kanal B'nin haberine göre; Marmaris-Muğla karayolu Çetibeli mevkiinde DÜN akşam saatlerinde aşırı yağış nedeniyle gevşeyen toprağın yola akması sonucu kapanan yol, ekiplerin çalışmasıyla tekrar açıldı.

Ekiplerin geç müdahale ettiğini iddia eden sürücüler ise tepki göstererek kendi imkânlarıyla yolu açmaya çalıştı. 

Marmaris'e bağlı kırsal mahallelerde de etkili olan aşırı yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. Çamlı ve Çetibeli Mahallesi'nde taşan dereler nedeniyle su baskınları yaşandı.

Su basan bir at çiftliğindeki atlar son anda kurtarıldı. Yamaçtan gevşeyen toprağın kayması, bir ahırın çökmesine neden oldu.

İzmir'de de aşırı sağanak etkili oldu.

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki birçok işyerini su bastı, cadde ve sokaklarda taşkın oluştu. Şehrin ana arterlerindeki sokaklardaki su birikintileri nedeniyle araçlar yolda güçlükle ilerledi. Esnaf, su pompaları ve fırçalarla suyu tahliye etmeye çalıştı. 

Yunuslar Alt Geçidi, biriken su nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv