Zuhal Topal, damat adayı Deniz'i neden kovdu? Baha yüzünden mi kovuldu?

Zuhal Topal ile Evlen Benimle'de damat adayını programdan kovdu. Peki dama neden kovuldu. Damat adayı Deniz, damat adayı Baha yüzünden mi kovuldu?

20 Ocak 2017 Cuma 17:44
Zuhal Topal, damat adayı Deniz'i neden kovdu? Baha yüzünden mi kovuldu?
Zuhal Topal ile Evlen Benimle programında Zuhal Topal damat adayı Deniz'i stüdyodan kovdu. Peki Baha ne demişti? Damat adayı Deniz, damat adayı Baha yüzünden mi stüdyodan kovuldu? İşte detaylar...

Zuhal Topal Deniz'i programdan Baha yüzünden mi kovdu? Baha'nın izahları büyük ses getirdi. Programın isteği üzerine Naz ile Alinin görüştüğünü söyleyen Baha Naz'dan asla ayrılmadıklarını itiraf etti. Baha çektiği videoda neler söylemişti?

ZUHAL TOPAL DENİZ'İ BAHA YÜZÜNDEN Mİ KOVDU

Zuhal Topal 19 Ocak 2017 Perşembe günü yeniden enteresan bir an yaşandı. Deniz Baha yüzünden mi kovuldu? Zuhal Topal Deniz'i stüdyodan kovdu. Program ile ilgili asılsız ifadeler kullandığı öğrenilen Deniz Zuhal Topal'ın şok reaksiyonu karşısında ne diyeceğini bilemedi ve yanıt hakkı bile verilmeden programdan dışarı çıkartıldı. Peki Deniz neden kovuldu ne söyledi de cevap hakkı dahi verilmeden dışarı çıkarıldı.

BAHA'NIN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR...

Anımsayacağınız üzerine geçtiğimiz hafta Sevgilisi Naz'ın Ali isminde birisi ile görüştüğü için sinirlenen Baha elindeki Kolyeyi fırlatıp stüdyodan dışarı çıkmıştı. Daha sonra ise kendi videosunu yayınlayarak Zuhal Topal ile İzdivaç programının tamamiyle düzmece bir oyun üzerine kurulduğunu izah etmişti. Video da Naz ile asla ayrılmadıklarını ancak programın isteği üzerine böyle gelişmelerin içerisine çekildik diye konuştu.

BAHA ÇEKTİĞİ VİDEODA NELER SÖYLEMİŞTİ?

Baha çektiği videoda hem de Zuhal Topal'ın ekibi tarafından darp edildiğini öne sürmüştü. Program sonrası Naz'ın arabasına bindiğini ve birlikte programdan ayrılacakken Zuhal Topal'ın takriben 40 kişilik ekibi tarafından darp edildiğini söyledi 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv